Smakstest

Smakstest av kjøttdeig: Tre av disse er til å spise opp!

Her er kjøttdeigen du bør velge til fredagstacoen.

KJØTTDEIGTEST: Pia Sofie Holm og Åke Daniel Lindström har vurdert ni ulike kjøttdeiger for Dagbladet og funnet sine favoritter. Foto: Bjørn Langsem
KJØTTDEIGTEST: Pia Sofie Holm og Åke Daniel Lindström har vurdert ni ulike kjøttdeiger for Dagbladet og funnet sine favoritter. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er overrasket over at det er så stor forskjell på et produkt som i utgangspunktet burde være ganske likt, sier Pia Sofie Holm, kjøkkensjef på Café Skansen i Oslo.

Sammen med Åke Daniel Lindström, kjøkkensjef på grillrestauranten Kullt, har hun vurdert ni kjøttdeiger for Dagbladet. Forskjellene var langt større enn de hadde trodd.

Den beste kjøttdeigen blant de billigste variantene fant vi på Coop. Den luktet på femmeren, men ble vippet ned etter at alle var smakt på.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer