Smakstest: Rema 1000-flintstek best i test

- Har akkurat det vi forventer av en flintstek. 

SLIK GRILLER DU KJØTT: Få enkle, men viktige tips på hvordan du helt enkelt kan grille kjøtt. Her griller vi ferdigmarinert flintstek. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Musikk: Epidemic Sound Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ved hjelp av tre grilleksperter har vi smakt oss gjennom seks varianter av ferdigmarinert flintstek, og et enstemmig smakspanel er ikke i tvil: Den beste flintsteken får du på Rema 1000.

- Det er fett, det er salt, og den har det lille ekstra i krydderblandingen som gjør den litt mer spennende enn de andre.

Og aller viktigst: Den smaker det vi forventer at den skal smake; en god og tydelig grillkryddersmak, uten å dominere for mye, og uten for mye salt.

Vi har ikke landet på noen sekser på terningen denne gangen, det er fortsatt litt å gå på, men av de flintstekene vi smakte på stiller Rema 1000s egenproduserte i en klasse for seg.

Morsomt også at NorgesGruppens egne merkevare First Price fulgte etter på en solid andreplass. Ikke helt ulikt First Prices plassering i vår smakstest av vann med kullsyre.

Se etter bein når du kjøper

En flintstek er skåret på tvers, øverst på grisens forbein, og inkluderer gjerne flere ulike muskler - i tillegg til fett og bein. Det kan derfor være vanskelig å grille jevnt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer