- Snegleservice og middels mat

Med snegleservice og middels mat. Men, med bass. Masse bass.

NY BØLGEN-MUSIKK: Fra anlegget hørtes bare en grumsete bass og servicen gikk i sneglefart på nyåpnede Bølgen&Moi på Gimle. Foto: Christian Rooth Christensen
NY BØLGEN-MUSIKK: Fra anlegget hørtes bare en grumsete bass og servicen gikk i sneglefart på nyåpnede Bølgen&Moi på Gimle. Foto: Christian Rooth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

− Hmmm. Er det en slags musikk jeg hører baki der?

Robinson lente seg over bordet og myste. Fredag spisset ører i kakofonien av unge vestkantmennesker i lystig passiar rundt dem: stemmer, latter, klirring i flasker og bestikk, og ganske riktig – en dyp dur i bakgrunnen, som om de sto utenfor og festen foregikk et annet sted.

- Bass. Bare bass. Jeg klarer i hvert fall ikke å høre andre instrumenter. Eller noe rytme overhodet, sukket Fredag, og kjente seg sliten i hodet enda de bare hadde spist forrett.

Det kunne også ha å gjøre med at de var blitt sittende nesten en time og vente på fortsettelsen, midt i ståket. Uten påfyll, verken av vin eller vann i glassene. Ikke så mye som snurten av en servitør hadde de sett.

En gang var Bølgen og Moi en glamorøs hjørnestein i utelivs-Norge. Første restaurant åpnet på Henie Onstad-senteret i 1995, og holdt det gående i over tjue år. Siden skulle filialer på Briskeby og Tjuvholmen bli se – og-bli-sett-steder, med høy tetthet av Louis Vuitton-vesker og cavaflasker i bøtte. Imperiet har vokst, en hel kjede av spisesteder under samme merkenavn har poppet opp. I et noe annet segment, det må være lov å si, på flyplasser (Gardermoen og Flesland) og rundt omkring i mellomstore norske byer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer