(Dagbladet): - Sausen er god, men hva har dere gjort med pastaen? Ingen italienere ville spist dette, vi vil ha pastaen al dente, sier Lucia Pavin, italiensk kokk, til Dagbladet.
Vi er på den italienske ambassaden, og med i vesken har vi en liten norsk-italiensk overraskelse: «Spaghetti à la Capri». Mon tro hva den italienske ambassadøren, og de ulike matprodusentene og kokkene som er på besøk vil si om den?
Se noen av reaksjonene i videoen øverst i artikkelen.
Slik gikk det da vi serverte Toros «Meksikansk gryte» til meksikanere.
Elsket og hatet i mer enn 60 år
Produsenten beskriver innholdet i den store hermetikkboksen slik: «En norsk middagsklassiker med cocktailpølser, capriboller og spaghetti i tomatsaus»
Spaghetti à la Capri er ferdigmiddagen som får Toros meksikanske gryte og Pizza Grandiosa til å fremstå som unge og spreke hipstere.
Den har vært på markedet så lenge at dagens produsent Orkla Foods ikke kan konkretisere alderen helt, men ifølge kommunikasjonsdirektør Dag Olav Stokken er det mer enn 60 år siden den lille runde boksen for første gang kom på markedet.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger