Kjøp sprit i taxfreebutikken og spar hundrevis av kroner:

Spar nesten 75 prosent på å kjøpe akevitten på tax free - ikke polet

Prisene varierer fra utsalgssted til utsalgssted. Men Vinmonopolet er nok den store taperen uansett.

KJØP I TAXFREEBUTIKKEN: Akevitt er svært mye billigere i taxfreebutikken enn på polet. Her et lite utvalg fra Gardermoen. Foto:
KJØP I TAXFREEBUTIKKEN: Akevitt er svært mye billigere i taxfreebutikken enn på polet. Her et lite utvalg fra Gardermoen. Foto: Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For mange handler jula om kvalitetstid med familien, gaver, kos og hygge. Men også god mat er viktig for mange - gjerne med noe godt i glasset ved siden av.

I jula spiser vi gjerne rikelig med fet mat, som for eksempel ribbe og pinnekjøtt. Og hva er vel bedre enn et lite snapsglass med en god akevitt til?

Den skandinaviske drikken ble for første gang nevnt skriftlig i 1531, men har nok blitt drukket lenge før det. Og det drikkes mye akevitt før jul. Faktisk selges det 400 000 liter akevitt bare i desember.

Fyll opp kvota

Prisene på den gylne drikken varierer fra merke til merke - og selvfølgelig fra utsalgssted til utsalgssted.

Nå er prisene på Vinmonopolet de samme landet rundt, men skal du ut og reise, kan du spare mye på å kjøpe akevittflaska i Tax Free isteden.

For eksempel, kjøper du én liter Gammel Opland Aquavit i Tax Free - som for øvrig er den mest solgte på både Flesland, Gardermoen og Værnes - sparer du 375,10 kroner på å ikke kjøpe den på Vinmonopolet.

Da kan man like gjerne kjøpe to flasker i Tax Free. Men vær obs på at du da må reise med en annen - det er kun lov å ha med én flaske brennevin inn i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer