Det går mot gjenåpning av restauranter i New York, og befolkningen kan glede seg til å besøke nye og gamle favoritter. Men for gjestene på Eleven Madison Park, en restaurant med tre stjerner i Michelin-guiden, er det en helt ny opplevelse som venter.
Restauranten, med kjøkkensjef Daniel Humm i spissen, har brukt de 15 månedene restauranten har vært stengt, til å tenke nytt, melder The Washington Post.
- Jeg er glad for å annonsere at vi har bestemt oss for å servere en plantebasert meny, der vi ikke bruker noen animalske produkter, skriver Humm i en melding til gjestene på restaurantens nettside.
Aldri mer honningglasert and, smørposjert hummer eller foie gras, tre signaturretter som har bidratt til at restauranten har fått tre stjerner i Michelin-guiden. Nå er det grønnsaker som står i høysetet, både fra jorda og havet, i tillegg til frukt, belgfrukter, sopp, korn og så mye mer.
- Det sto klart for oss at etter alt vi nå har opplevd, kunne vi ikke åpne den samme restauranten
Han er spent på mottakelsen, men tror newyorkerne er klar for den nye opplevelsen.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger