DEN BESTE WIENERPØLSA: Daniel Byskov (venstre) og Edvard Gran har testet wienerpølser for Dagbladet. Foto: Nina Hansen
DEN BESTE WIENERPØLSA: Daniel Byskov (venstre) og Edvard Gran har testet wienerpølser for Dagbladet. Foto: Nina HansenVis mer

Her er den beste wienerpølsa:

Stor smakstest: - Vinner­pølsa har alt en wienerpølse skal ha

Mens taperen er så ille at den ikke holder til hundemat engang, mener våre pølsetestere.

(Dagbladet): Den perfekte wienerpølsa er lang og tynn, den skal dufte og smake godt av kjøtt og røyk, og ha hint av muskat og pepper.

- Wienerpølser har en ganske ren smak, sier Daniel Byskov, daglig leder på Annis pølsemakeri i Mathallen.

Sammen med Edvard Gran fra Würst pølsebar i Oslo har han smakt seg gjennom 16 wienerpølser for Dagbladet, og vinneren er klar: Gildes Favorittwiener.

- Denne har alt en pølse skal ha!

I tillegg til smaken er konsistensen viktig. Pølsen skal være godt stappet, og en ekte wiener skal knekke når du spiser den.

- Smaksmessig har det ikke så mye å si, men det gir en god munnfølelse med knekk.

Flere pølser skuffet

Her var det flere pølser som skuffet, verst sto det til med pølsene fra Grøstad. De kunne vi brette dobbelt, uten at de sprakk.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn