GREIT NOK: Northland-bagetten ser helt grei ut, men smaker nesten ingenting. Og det var det beste vi spiste på Northland.
GREIT NOK: Northland-bagetten ser helt grei ut, men smaker nesten ingenting. Og det var det beste vi spiste på Northland.Vis mer

Smakstest av restauranter og serveringstilbudet på Gardermoen:

Stor test av matnyhetene på Gardermoen: - Styr unna denne!

Det er langt mellom høydepunktene på utenlandsterminalen til nye Gardermoen. Men når det først er bra, er det skikkelig bra!

- Dette er en restaurant som kan berike starten på ferien din, sier Daniel Byskov.

På Hunter bar, litt bortgjemt i den nye piren på Gardermoen, smiler Daniel Byskov og Kim Daniel Mikalsen fornøyd over en tallerken finnbiff og en club sandwich med kongekrabbe.

Sammen med Dagbladet har de smakt seg gjennom alle restaurantene i utenlandsterminalen, og endelig klaffer det.

- Her hadde jeg høye forventninger, og jeg ble ikke skuffet: Jeg ser at det er kokker på jobb på kjøkkenet, og det er åpenbart at maten er laget med kjærlighet, sier Kim Daniel Mikalsen.

Slik var det langt fra alle stedene vi besøkte. Samlebåndsbagetter med sammenrullet, smakløs ost og skinke, og boller som har ligget fremme i flere dager. Det er lett å bli skuffet om du bare rasker med deg en bagett på veien.

Og testpanelet er klar i sin dom: Skal de reise fra utenlandsterminalen på Gardermoen, kommer de gjerne hit igjen.

Testpanelet: Daniel Byskov og Kim Daniel Mikalsen
Testpanelet: Daniel Byskov og Kim Daniel Mikalsen Vis mer

Et lite trinn opp

Daniel Byskov var også med da vi smakte oss gjennom alle spisestedene i innlandsterminalen på Gardermoen før jul. Han foretrekker utenlandsterminalen.

- Det er litt mer å velge mellom. Her kan alle klare å finne noe de liker.

Hunter Bar, best i test på utland, er ikke helt ulik Humle & Malt som vant vår test av serveringstilbudet på innenlandsterminalen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er en lokal profil på maten, rause porsjoner og hyggelige omgivelser.

Begge steder vi gjerne besøker igjen.

Heldigvis var det flere lyspunkter, også om du har lyst på fisk - eller å plukke med deg en bagett.

Testens beste bagett fikk vi på W.B. Samson. Den var hakket mindre enn et par av de andre, men med smakfull ost og skinke, og ikke minst en velsmakende bagett, er det der vi kommer til å handle neste gang vi skal kjøpe med oss mat for flyturen.

Mindre vellykket var bagettene fra Northland, kjeden som har tatt over for Upper Crust. Smakløst, kjedelig og kjønnsløst gikk igjen når testpanelet skulle beskrive bagettene.

Her er testpanelets dom:

Northland

BAGUETT-KJEDE: Northland har tre utsalg på Gardermoen lufthavn, to av dem på utland.Vi besøkte avdelingen i den nye piren. Foto: Morten Eik.
BAGUETT-KJEDE: Northland har tre utsalg på Gardermoen lufthavn, to av dem på utland.Vi besøkte avdelingen i den nye piren. Foto: Morten Eik. Vis mer

Konsept: Gardermoens nye bagett-sted som skal erstatte Upper Crust. Stort utvalg påsmurte bagetter, noen salater og noe bakervarer. Har et par enkle bord man kan sitte ved, klassisk gjennomtrekksted.

Vi spiste: Grov bagett med ost og skinke, glutenfri bagett med ost og skinke og pastasalat med skinke.

Grov bagett med ost og skinke: 86 kroner om du spiser på stedet, 79 for take-away.
Grov bagett med ost og skinke: 86 kroner om du spiser på stedet, 79 for take-away. Vis mer

Den grove bagetten så fin ut, med frisk salat og paprika, men smaker lite - såpass lite at det er vanskelig å kjenne om skinka er røkt eller ikke. Skinka og osten er rullet sammen, noe som ødelegger litt for smaksinntrykket. Den eneste smaken vi sitter igjen med, er paprika.

- Det blir litt kjønnsløst.

- Dette er klassisk samlebåndsbagett, skinka og osten er rullet og klemt sammen. Det blir usjarmerende, og ødelegger for smaksinntrykket, sier Mikalsen.

GLUTENFRITT: Vi fikk ferdig påsmurt, men noe kan også lages på stedet. Alle bagetter kan fås glutenfrie mot et tillegg på 17 kroner, så denne kostet 103 kroner.
GLUTENFRITT: Vi fikk ferdig påsmurt, men noe kan også lages på stedet. Alle bagetter kan fås glutenfrie mot et tillegg på 17 kroner, så denne kostet 103 kroner. Vis mer

Vi hadde hørt rykter om gode, glutenfrie bagetter på Northland, men også disse skuffet. Selve innholdet er akkurat like kjønnsløst og kjedelig som for standard-bagettene, og brødet er tørt og kompakt.

Pastasalat med ost og skinke koster 104 kroner. Det er den ikke verdt.
Pastasalat med ost og skinke koster 104 kroner. Det er den ikke verdt. Vis mer

Northlands pastasalat var det mest stusslige vi fikk servert på Gardermoen utland. Hvor er salaten?

Overkokt pasta, ihjelkokte brekkbønner, et par melne cherrytomater, litt smakløs fast mozzarella og noen biter skinke.

Noen soyabønner smakte greit, og dressingen smakte godt.

- Men det holder ikke å servere masse mat uten tekstur som ikke smaker noe med god dressing.

- Her var det ikke mye kjærlighet.

- Synes det er rart å kalle dette for salat når det i hovedsak er karbo-overload og proteiner.

Konklusjon: Ikke er det hyggelig, ikke ser det ut som om de lager maten her, og ikke smaker det godt.

- Er dette det nye bagettstedet? Dette er keiserens nye klær.

Starbucks coffee

KAFFEBAR: Starbucks er mest kjent for fancy kaffedrikker med rare navn, men har også litt å bite i.
KAFFEBAR: Starbucks er mest kjent for fancy kaffedrikker med rare navn, men har også litt å bite i. Vis mer

Konsept: Amerikansk kaffebar med lett serveringstilbud, bakervarer, wraps, ferdig-sandwicher, kaffe- te- og leskedrikker.

Vi spiste: Valnøttbrød med ost og skinke, kanelsnurr, og en rooibush latte.

SØTT OG TØRT: Det eneste som levde opp til forventningene her, var salaten. Pris: 92 kroner.
SØTT OG TØRT: Det eneste som levde opp til forventningene her, var salaten. Pris: 92 kroner. Vis mer

Valnøttbrødet både så og hørte fristende ut, men vi fikk oss en liten overraskelse da vi smakte. Brødet er mer som myslibrød, med rosiner, og blir alt for søtt.

- Det hjelper ikke å ha valnøtter i, når brødet smaker dessert, osten er tørr på sidene og skinka er smakløs. Men salaten er frisk, da.

- Dette så veldig bra ut i disken, men skuffet stort.

KANELSNURR: Denne var sikkert god da den var fersk, men det er nok en stund siden. Pris: 42 kroner.
KANELSNURR: Denne var sikkert god da den var fersk, men det er nok en stund siden. Pris: 42 kroner. Vis mer

Kanelsnurren har herlig smak av både smør og kanel, men er knusktørr.

- Jeg tror nok denne har vært kjempegod når den kom ut av ovnen, men den har ligget altfor lenge.

- Jeg liker at de har hatt salt i.

Konklusjon: - Jeg skjønner ikke hvorfor de som kaffebar må ha mattilbud? Kjøp gjerne kaffen her, men maten et annet sted.

Aquavit bar

AKEVITT: Det er fint å ha noe å bite i til drikken, men det må ikke være kjedelig, selv om det er enkelt.
AKEVITT: Det er fint å ha noe å bite i til drikken, men det må ikke være kjedelig, selv om det er enkelt. Vis mer

Konsept: Dette er mest en bar, men du kan også få noe å bite i. Valget står da mellom ulike ferdigsmurte focaccia, ciabatta og wraps og bakervarer.

Vi spiste: Bagett med ost og skinke og kanelsnurr.

STREIT: Den halve bagetten gir oss ikke noe, men den er helt grei. Pris: 85 kroner.
STREIT: Den halve bagetten gir oss ikke noe, men den er helt grei. Pris: 85 kroner. Vis mer

Den halve bagetten med ost og skinke er helt grei, men ganske tørr og litt kjedelig. Dette er en halv bagett, og den ser veldig masseprodusert ut.

- Dette blir litt tannløst, å steke et frossenrundstykke hjemme er bedre.

TØRR: Kanelsnurren er ikke spesielt fersk, og koster 39 kroner.
TØRR: Kanelsnurren er ikke spesielt fersk, og koster 39 kroner. Vis mer

Kanelsnurren er knusktørr, og har nok ligget lenge. Men bollen har god smak av kardemomme.

Konklusjon: Dette er ikke et spisested, men et drikkested, men det går likevel an å være litt mer inspirert. Hva med en fjøl med god, norsk spekemat til akevitten?

Fjøla

SKUFFET: Vi hadde forventet bedre av Fjøla, dette var preget av slurv.
SKUFFET: Vi hadde forventet bedre av Fjøla, dette var preget av slurv. Vis mer

Konsept: Klassisk burger / brasseri, med en blanding av ostesmørbrød, burger og entrecôte - og norske fergesveler. Det er et populært sted, og det var vanskelig å få bord da vi var der.

Vi spiste: Toast med gruyère og skinke, burger med søtpotetfries.

SØTT: Fjølaburger med ost og bacon koster 219 kroner, tillegg for søtpotetfries er 10 kroner.
SØTT: Fjølaburger med ost og bacon koster 219 kroner, tillegg for søtpotetfries er 10 kroner. Vis mer

Maten på Fjøla tar omtrent dobbelt så lang tid som forespeilet, altså 20 i stedet for ti minutter, og vi får god tid til å se oss om. Maten som ligger fremme i disken, ser i overkant rustikk ut for testpanelet.

- Det ser ikke så delikat ut, og bærer preg av slurv.

- Det er hyggelig at de kommer med vann til bordet, men litt trist med plastglass.

Når burgeren endelig kommer, er den en liten skuffelse. Det hele føles som en stor sukkerbombe. Løken er karamellisert til syltetøynivå, brødet er søtt. De søte pommes frites'ene er slappe, og majonesen som følger med er spedt med for mye vann til suppetynn konsistens.

Mest skuffende er det at burgeren er spedd, og ikke har en god kjøttsmak.

UFERDIG: Denne hadde vært grei om den hadde fått litt mer tid på kjøkkenet. Pris: 159 kroner.
UFERDIG: Denne hadde vært grei om den hadde fått litt mer tid på kjøkkenet. Pris: 159 kroner. Vis mer

Toasten smaker mye bedre, men er ikke ferdig. Skinka er god, men osten har nesten ikke smeltet.

- Osten er ikke varmet opp til smeltepunktet, og da forsvinner mye smak.

Konklusjon: Det er for dårlig med så mye lenger ventetid enn forespeilet på en flyplass.

- Det som er trist, er at ting er hjemmelaget, men det bærer preg av slurv.

Havsalt

SJØMAT: Havsalt er en lett modernisering av den gamle sjømatrestauranten. Flere av klassikerne er fortsatt på menyen.
SJØMAT: Havsalt er en lett modernisering av den gamle sjømatrestauranten. Flere av klassikerne er fortsatt på menyen. Vis mer

Konsept: Sjømatbar med både varmt og kaldt; alt fra sushi, rekesmørbrød og smørgåstårta og ferdige varmretter som pepperkrabbe og fiskesuppe.

Vi spiste: Annicas smørgåstårta og laksewrap.

SVENSK KLASSIKER: Enkelt og godt, slik det skal være. Pris: 154 kroner.
SVENSK KLASSIKER: Enkelt og godt, slik det skal være. Pris: 154 kroner. Vis mer

Smørgåstårtan er god, her er skalldyr, sitron, dill, brød og litt egg - og passe balanse mellom fyll og brød.

- Det er ikke ekstraordinært, men godt.

TØRT OG KJEDELIG: Laksewrapen skuffet. Pris: 139 kroner ,
TØRT OG KJEDELIG: Laksewrapen skuffet. Pris: 139 kroner , Vis mer

Laksewrapen skuffer litt. Det er godt med laks, men vi savner litt saus, og litt mer teksturer, det blir veldig deigete og mykt. Det er noe ferskost, men den drukner i selve lefsa.

Konklusjon: Et trygt og greit alternativ, men litt dyrt.

BIT

BIT: Lekkert og hyggelig bakeriutsalg med gode pakkepriser. Foto: Morten Eik
BIT: Lekkert og hyggelig bakeriutsalg med gode pakkepriser. Foto: Morten Eik Vis mer

Konsept: Klassisk bakeriutsalg med rause bakervarer, bagetter, boller - og salatbar. Kjøp ferdig påsmurt eller skreddersy din egen.

Vi spiser: Grov bagett med ost og skinke og kanelbolle.

RAUS: BIT er rause med pålegget. Standardversjonen av ost- og skinkebagett koster 86 kroner.
RAUS: BIT er rause med pålegget. Standardversjonen av ost- og skinkebagett koster 86 kroner. Vis mer

Brødet i skinkebagetten er godt og ferskt, og det er raust med både oste- og skinkeskiver. For dem som savner grønt, er det mulig å få på.

- Dette er en ordentlig skinke, det skal de ha kreditt for!

KANELBOLLE: Den mest innbydende kanelbollen på Gardermoen koster 44 kroner.
KANELBOLLE: Den mest innbydende kanelbollen på Gardermoen koster 44 kroner. Vis mer

Kanelsnurren er slik kanelbolledrømmer er laget av, og selv om den måtte se seg slått på smak, er det Gardermoens vakreste kanelsnurr.

- Jeg elsker at her har de brukt smør, ikke margarin.

Den er litt ujevnt stekt, slik det ofte er med kanelboller, og best i midten der den fortsatt er nesten litt deigete.

Konklusjon: Dette er et typisk ta-med-sted, det ligger midt i et kryss, og bordene er ikke veldig komfortable. Men maten er god, og du kan få det påsmurt eller tilpasset omtrent akkurat slik du vil det.

Haven

GRØNT: Vegetar-restaurant med flere ferdigsalater og wraps, og en salatbar der du kan plukke selv.
GRØNT: Vegetar-restaurant med flere ferdigsalater og wraps, og en salatbar der du kan plukke selv. Vis mer

Konsept: Vegetarmat. Gardermoens grønne og sunne alibi; det er salatbar, ferdigsalater, wraps, smoothie bowls, et cetera.

Vi spiste: En wrap og en salat med beter og chèvre.

KJEDELIG: Wrapen ser omtrent like lite festlig ut som den smaker. Pris: 109 kroner.
KJEDELIG: Wrapen ser omtrent like lite festlig ut som den smaker. Pris: 109 kroner. Vis mer

På papiret høres wrapen god ut, det er linser, spinat, feta og avokado, men avokadoen er oksidert og brun, grønnsakene litt slappe og linsene bitre.

- Denne levde ikke opp til forventningene. Og hvorfor bruker de ikke fullkornswrap her?

GODT BALANSERT: Sunn og god salat, med bare 300 kilokalorier for 350 gram mat. Pris: 139 kroner.
GODT BALANSERT: Sunn og god salat, med bare 300 kilokalorier for 350 gram mat. Pris: 139 kroner. Vis mer

Salaten tar alle sunne trender på kornet, og veier opp for den triste wrapen. Her er det quinoa, grønnkål, revede rødbeter, og dressingen inneholder lønnesirup i stedet for honning.

- Det er fin balanse i både tekstur og smak.

Konklusjon: Det er veldig klart hvem de henvender seg til, restauranten har en klar og tydelig profil - og de leverer akkurat det de lover. Et grønt og friskt alternativ.

Food truck festival

MATVOGNER: Fire food trucks og en drikkevogn på et område gjør det enkelt å bestille - og køene mindre enn om det hadde vært én restaurant.
MATVOGNER: Fire food trucks og en drikkevogn på et område gjør det enkelt å bestille - og køene mindre enn om det hadde vært én restaurant. Vis mer

Konsept: Fire food trucks og en «tailgate» på mesaninen som serverer alkohol. Alt blir laget på stedet. Enkel gatemat som pizza, burrito, salater og burgere.

Vi spiste: Bestselgerne fra de ulike stedene; burrito, tacosalat, pulled pork bun og pizza pepperoni.

NUMBER JUAN: Burrito med ekstra guacamole (+20) koster 109 kroner.
NUMBER JUAN: Burrito med ekstra guacamole (+20) koster 109 kroner. Vis mer

Fra Number Juan bestilte vi en kyllingburrito. Risen var godt kokt og fluffy, guacamolen god, tortillaen ok. Dagens beste wrap, men vi skulle gjerne hatt den litt sterkere. Be om sterk salsa, ikke medium som vi fikk.

TACOSALAT: Salatbolle med pulled chicken koster 169 kroner.
TACOSALAT: Salatbolle med pulled chicken koster 169 kroner. Vis mer

Fra Joyride spiste vi crunchy tacosalat med kylling. Det smakte lite taco, og mozzarellaen var litt malplassert. Kyllingen var litt tørr, men grønnsakene ferske og fine.

- Godt men ikke veldig elegant - og det smaker ikke taco.

TREKKER NED: Pizza Pepperonien var grei, men en av de tingene som skuffet mest på Food Truck-området. Pris: 159 kroner.
TREKKER NED: Pizza Pepperonien var grei, men en av de tingene som skuffet mest på Food Truck-området. Pris: 159 kroner. Vis mer

Fra Pizza wheel bestilte vi pizza. Den skuffet litt. Pizzaen er liten og litt stusslig, og litt for lite stekt. Men toppingen er god, og det smaker helt greit. Hvitløkssausen kunne de godt ha spart seg, det smaker pulverhvitløk.

FAVORITTEN: Bun med braised pork og syrlig rips: 159 kroner.
FAVORITTEN: Bun med braised pork og syrlig rips: 159 kroner. Vis mer

Fra Eggheads bestilte vi braised pork bun, en slags burger med pulled pork, salat med strimlet kål og purre, og honning og sennepsaioli. Food Truck-områdets beste rett.

- Svinekjøttet kunne vært mer krydret, men dette var veldig godt! Kult med rips som gir et syrlig innslag.

Konklusjon: Rettene varierer litt i kvalitet, fra tre til fem på terningen, men alt i alt et morsomt nytt innslag og terningkast fire.

O'Leary's

KLASSIKER: O'Learys sportsbar finnes overalt, og Gardermoens variant er på det jevne.
KLASSIKER: O'Learys sportsbar finnes overalt, og Gardermoens variant er på det jevne. Vis mer

Konsept: Sportsbar med klassisk pubmat, stort sett burgere.

Vi spiste: BLT og baconburger.

BLT: For denne store porsjonen betalte vi 189 kroner.
BLT: For denne store porsjonen betalte vi 189 kroner. Vis mer

O'Leary's BLT er helt standard, og ikke veldig spennende. Brødet er godt, men baconet er dessverre understekt og coleslawen er kjedelig. Men pluss for stor dillpickle!

BESTSELGER: Bobby Orr's Bacon Burger koster 219 kroner.
BESTSELGER: Bobby Orr's Bacon Burger koster 219 kroner. Vis mer

Burgeren overrasket positivt. Selve burgeren er typisk ferdiglaget, men likevel med bra konsistens. Brødet ser bra ut, men er litt tørt, og litt søtt. Stekte grønnsaker på toppen gir ikke noe særlig for smaken, men er helt greit.

Tilbehøret trekker litt ned, det er det samme som med BLT; og coleslawen er fortsatt ikke noe å rope hurra for, men alt i alt en helt grei burger.

- Denne er jo bedre enn Fjølas!

Konklusjon: Det tok litt for lang tid før vi fikk maten, men da den først kom var den helt grei. Burgeren overrasket positivt.

Jamie's Italian

JAMIE OLIVERS restaurantkjede sliter økonomisk i Storbritannia, og det var mange tomme bord da vi besøkte restauranten på Gardermoen.
JAMIE OLIVERS restaurantkjede sliter økonomisk i Storbritannia, og det var mange tomme bord da vi besøkte restauranten på Gardermoen. Vis mer

Konsept: Jamie Olivers italienske kjede serverer standard italiensk mat, spekemat og antipasti, et utvalg pizza og pastaretter, samt noen hovedretter. Dette er en restaurant med bordservering.

Vi spiste: Prawn linguine og red rocket pizza

Pizzaen har godt med salt og er jevnt stekt. Skorpen er god, og det er hakket mer syre og salt i tomatsausen, og toppingen er god - spesielt osten har god og skarp parmesansmak.

BESTSELGER: Prawn linguine koster 196 kroner.
BESTSELGER: Prawn linguine koster 196 kroner. Vis mer

Rekepastaen er Jamie's Italians bestselger. Det skjønner vi. Pastaen er perfekt kokt, rekene kommer i en saus med god smak av skalldyrkraft, tomat, safran og fennikel. Testpanelet skulle likevel gjerne sett at de hadde tatt et standpunkt om kongereker - og heller brukt lokale norske reker.

Red rocket pizza koster 196 kroner.
Red rocket pizza koster 196 kroner. Vis mer

Konklusjon: God mat og hyggelig personale i en restaurantsom byr på et pusterom, hevet over de travleste områdene.

W.B. Samson

FRESHT: W.B. Samson ser fristende ut der det ligger i den travle gågata, og leverer varene.
FRESHT: W.B. Samson ser fristende ut der det ligger i den travle gågata, og leverer varene. Vis mer

Konsept: Bakeriutsalg, med et par salater og pizza som stekes i pizzaovn innerst i lokalet.

Vi spiste: Kanelbolle, grov bagett med ost og skinke, og pizza parma.

GARDERMOENS BESTE: Kanelbollen koster 44 kroner.
GARDERMOENS BESTE: Kanelbollen koster 44 kroner. Vis mer

Samson går hardt ut og annonserer at de har Oslos beste kanelbolle. Det kan vi ikke svare på, men det er Gardermoens beste. Bollen er crispy på toppen, myk i midten, den er fortsatt lun, og den er så god at testpanelet ler og smiler når de smaker.

GRUYERE: God ost og skinkebagett, til 76 kroner.
GRUYERE: God ost og skinkebagett, til 76 kroner. Vis mer

Bagetten ser kanskje ikke fryktelig spennende ut, men det er den. Skinka smaker og har god konsistens, osten er mild med litt skarphet og brødet er mykt med sprø korn på toppen.

- Denne bagetten har det lille ekstra i forhold til alle andre. Gardermoens beste bagett.

PIZZA PARMA: Den beste flyplasspizzaen vi har spist, til 189 kroner.
PIZZA PARMA: Den beste flyplasspizzaen vi har spist, til 189 kroner. Vis mer

Pizzaen er en klassisk god italiensk pizza, med tynn og fin bunn, laget på ordentlig mel. Den er ganske salt, men fortsatt veldig god.

- Her smaker man råvarene, det er ikke for overlesset - og ikke for mye sukker i sausen. Man smaker råvarene, ikke for mye sukker i sausen.

Konklusjon: Samson vinner på bakervarer. Hit kommer vi neste gang vi skal kjøpe mat og ta med på flyet!

Fiskeriet

FISKERIET: Varm og kald sjømat, til å spise på stedet eller ta med.
FISKERIET: Varm og kald sjømat, til å spise på stedet eller ta med. Vis mer

Konsept: Fisk og sjømat, både varme og kalde retter.

Vi spiste: Wrap med reker og fish 'n' chips.

REKEWRAP: Mye fyll for 123 kroner.
REKEWRAP: Mye fyll for 123 kroner. Vis mer

Wrapen er god på smak og mer spennende enn den ser ut. Rekene har følge av egg, salat og majones med noe chili som sparker i ettersmaken. En skvis sitron frisker opp.

Fish'n'chipsen kom imponerende fort på bordet. Dette er Fiskeriet kjent for fra restauranten i Oslo, og de lykkes også her. Fisken er godt stekt, tartarsausen passe syrlig, cornichoner og sjalottløk likeså, og chipsen sprø.

PERFEKT: Fish 'n' chips til 169 kroner.
PERFEKT: Fish 'n' chips til 169 kroner. Vis mer

- Denne fisken er perfekt stekt. Dette er bra, og dette kan de.

Konklusjon: Lite og hyggelig spiseområde, og rause porsjoner til en grei pris. Hit kommer vi igjen.

Hunter bar

HUNTER BAR: Lokal profil på maten og lekkert design av Snøhetta.
HUNTER BAR: Lokal profil på maten og lekkert design av Snøhetta. Vis mer

Konsept: Norsk villmarksprofil, med alt fra tradisjonelle retter som finnbiff og sveler, til clubsandwich med kongekrabbe og brunost-is. Både varmmat og ferdige påsmurte brødskiver. Hunter bar har også barnemeny med klassisk norske retter.

Vi spiste: Finnbiffgryte og clubsandwich med kongekrabbe.

Finnbiffgryta ser bra ut, og er dagens rauseste porsjon. Mye god og grov potetstappe er dekket av reinsdyrskav i viltsaus, toppet med tyttebær og fersk timian.

FINNBIFF: Porsjonen er kjemperaus, men det koster: 249 kroner.
FINNBIFF: Porsjonen er kjemperaus, men det koster: 249 kroner. Vis mer

- Det er noe som heter kokkemat: bolleretter, der maten er lagt i lag, så du skal få med deg alt; syre, kjøtt, saus og mos. Dette er perfekt kokkemat.

- Den beste flyplassmaten jeg har spist.

CLUB MED TVIST: Kongekrabbe club sandwich til 199 kroner.
CLUB MED TVIST: Kongekrabbe club sandwich til 199 kroner. Vis mer

Club Sandwichen med kongekrabbe er også en meget raus porsjon, og kan fint deles av to om dere ikke er så sultne. Kongekrabben er saftig og frisk, bacon gir litt fett, og dette smaker kjempegodt!

- Jeg hadde ikke dødd om de hadde bundet den sammen med litt dillmajones, men det er flisespikkeri. Du får det du betaler for - og dette hadde kostet mye mer i Oslo.

- Det ligger mye sjel bak dette, her ligger det en klar tanke om at maten skal være god.

Konklusjon: Her stemmer det meste. God mat, laget med kjærlighet.

- Dette er en restaurant som kan berike starten på ferien din.