Anmeldelse av Stordalens restaurant Norda

Stordalens nye restaurant: - Makkverk

- Vi får håpe de i hvert fall kan steke biff.

STOR FALLHØYDE: Maten på Norda i 13. etasje på Stordalens nye hotell, når ikke de helt store høyder. Foto: Christian Roth Christensen
STOR FALLHØYDE: Maten på Norda i 13. etasje på Stordalens nye hotell, når ikke de helt store høyder. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som sin eier tar Petter Stordalens nye hotellrestaurant fart og satser. Men glemmer å løse ut fallskjermen underveis.

Petter Stordalen slang seg i zipline fra hotelltaket, De nye gitarkameratene spilte og Oslo-folket strømmet til.

Anledningen var åpningen av Clarion – The Hub, Petter Stordalens nye hotell i gamle Royal Christiania på Jernbanetorget. Den svenske superkokken Marcus Samuelsson prydet det unektelig stilige restaurantlokalet Norda i 13. etasje, og betalte bloggere flashet lekre retter på Instagram.

- Nå er bloggerne borte, sa Robinson og tittet rundt seg i det flotte – men halvtomme – lokalet.

- Men utsikten er den samme, sa Fredag og stirret ut vinduet, langt til sjøs.

Menyen på Norda består av en 3-retter og en 5-retter, i tillegg – selvsagt – til hotellklassikeren burger, tørrmodnet entrecôte og dagens fisk og kjøtt.

Både Robinson og Fredag tittet lengselsfullt på beskrivelsen av entrecôte på menyen. For å få et komplett inntrykk av kjøkkenet valgte de også tre forretter på deling – grillet kongekrabbe med sitron, karamellisert fløte og pepperrot, rå kveite med agurk, yuzu, adashi og dill, og beter med rotgrønnsaker, hvitløk, sjokolade og chipotle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.