Restaurantanmeldelse Way Down South på Grünerløkka:

Syndig godt: Denne restauranten kan bli en pengemaskin

Det er bare å løsne beltespennen og gi plass for søtt, fett og hot snadder. 

BARE Å KAPITULERE:  På Way Down South kan du like gjerne løsne beltespennen med en gang. Her serveres sørstatssnadder som er vanskelig å motstå.
BARE Å KAPITULERE:  På Way Down South kan du like gjerne løsne beltespennen med en gang. Her serveres sørstatssnadder som er vanskelig å motstå. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Do you want a shot of bourbon in your freak shake?

Robinson dro pusten inn - fem BBQ-retter, øl og vin var allerede innabords, spisedisen begynte å senke seg, fettsvetten piplet i panna. Nå var det tid for dessert.

Husets «freak shake» sto for tur - en is-, karamell-, crumble- og brownie-bonanza av de sjeldne.

Med whisky i tillegg?

- Du må jo det, mente Fredag. Robinson kneppet opp øverste bukseknapp, og nikket.

Skulle dette bli enda en ny løkka-favoritt?

Dagen for «comfort food»

To timer tidligere hadde spiseparet snublet inn i den lille restauranten på Løkka i Oslo, en gjennomkjip novemberkveld.

- Jeg kan ikke tenke meg bedre «comfort food» en regntung høstdag, sa Robinson.

Way Down South har, etter et kort opphold rett på andre siden av Akerselva, funnet et intimt lokale i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka.

Mens andre ferske restauranter omfavner andre deler av det amerikanske kjøkkenet er menyen her strengt tilegnet det amerikanske sørstatskjøkkenet.

Kyllingvinger, glasert svineribbe, pulled pork og coleslaw er retter man frister med også på utallige andre menyer i Oslo, men WDS gjør hevd på å representere denne tradisjonen på ekte vis - med røykovn fra Oklahoma og den driftige sør statsdama Ann Sung-an Lee bak spakene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer