Test av årets lutefisk: - Sånn skal den være!

Dagbladets eksperter har testet lutefisk-variantene du får kjøpt i dagligvare. En blir slaktet, mens en annen roses høylydt av kokkene.

LUTEFISK: Lutefisk kan serveres det meste, det vanligste tilbehøret er poteter, bacon i terninger og ertestuing. Foto: Christian Roth Christiansen
LUTEFISK: Lutefisk kan serveres det meste, det vanligste tilbehøret er poteter, bacon i terninger og ertestuing. Foto: Christian Roth Christiansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer