Test av fårikålkjøtt:

Test av butikk-fårikål: - Vinneren i verdensklasse!

Det er vanskelig å finne feil ved smaken på det norske fårikålkjøttet – men det er stor forskjell på hva du får kjøpt i butikk.

FÅRIKÅL: Norges nasjonalrett er noe av det enkleste du kan lage: Legg fårikålkjøtt, kål lagvis i en gryte, strø i en raus mengde pepperkorn, fyll på med vann, og la koke i to-tre timer. Foto: Synøve Dreyer / Matprat.no
FÅRIKÅL: Norges nasjonalrett er noe av det enkleste du kan lage: Legg fårikålkjøtt, kål lagvis i en gryte, strø i en raus mengde pepperkorn, fyll på med vann, og la koke i to-tre timer. Foto: Synøve Dreyer / Matprat.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer