Anmeldelse av TGI Friday's

TGI Friday's får gjennomgå: Det er ikke maten som er problemet

Friday’s på Karl Johan serverer helt ok mat. Når servitørene gidder.

TGI Friday's får gjennomgå: Det er ikke maten som er problemet
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er liksom en klisjé. At elitistiske, jålete matanmeldere skal dyppe sine spisse, italienske sko i sølepytten der «folk flest» tar fredagsbadet sitt, og forsøple sine fintrimmede ganer med den maten folk egentlig liker.

- Er det godviljebuksene jeg skimter, sa Fredag og tittet med et flir mot Robinsons bentøy, på vei mot utebordet ved den flotte beplantningen langs Spikersuppa.

- Det er korrekt, min venn. I dag er jeg så åpen og fordomsfri som aldri før.

Et par timer seinere skulle det vise seg at selve mat-opplevelsen ikke var noe å frykte i det hele tatt: En forrett av friterte mozzarella-sticks var svært god, med dipp på frisk tomatsalsa. Kyllingvinger med hvitløks- og parmesan-marinade var det delte meninger om, men selve kjøttet var mørt også her.

- Jeg likte også marinaden. Den hadde snert, mente Fredag.

Fredags Jack Daniels-ribs var helt kurante.

- De mangler røyksmaken som en ekte BBQ-sjappe ville sørget for, men er møre og helt spiselige, var Fredags rapport.

Robinsons cheeseburger likeså:

- Brødet er småtørt og trolig fra en industriplastpose. Men burgeren i seg selv var OK stekt, og tilbehøret greit nok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.