- Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg føler meg reiselysten, sa Robinson fra dypt nede i en behagelig sofa.
Plah har holdt koken i den rolige, bilfrie enden av Hegdehaugsveien i 15 år. Nå har Ommundsen & Co. åpnet både gatematrestaurant og interiørbutikk, men innerst i de mørke og moderne lokalene er det fine dining som gjelder.
- Vi reiser av gårde, istemte Robinson, etter en noe omstendelig gjennomgang av nirettersmenyene «En reise igjennom Thailand» og den vegetariske varianten «En reise igjennom jungelen».
Plah har en fin, rieslingdominert vinliste – uironisk omtalt som «bibelen vår» av kveldens kelner – og en vinpakke på deling ble supplert med en velpriset kvalitetsriesling fra Philipp Wittmann.
Som appetittvekker kom ung mango med fiskesaus på bordet, en fin kombinasjon. Deretter fulgte et knippe småretter. Fire friske østers – et tilvalg, kamskjell med kaffir-lime, en lys svinepølse, og en terning av vannmelon med crispy svor.
Spesielt kamskjellet og den originale vannmelon-komposisjonen imponerte.
- Dette er virkelig en god start, sa Robinson.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger