- Da jeg var liten bodde jeg mye i utlandet, og der var det KFC. Det savner jeg i Norge. Det er for lite frityr i Norge – spesielt kylling! sier Kristoffer Kaayne Kalsaas, matbloggeren som ble matvlogger og nå også Norges ukronede TikTok-kokk, til Dagbladet.
I vår er han aktuell med kokeboka «Sånn her lager du ... », fire ord følgerne hans etter hvert har blitt godt kjent med, og i dag deler han noen av favorittene med Dagbladets lesere.
Blant disse er Kaaynes egen versjon av KFC-kylling.
- Det har kommet noen steder med fritert kylling, men for å være ærlig er jeg ganske skuffa, sier Kaayne.
Da er det fint at han har funnet fram til det som visstnok skal være den ekte KFC-oppskriften. Billigere det også.
- Skal du ut, betaler du 120 kr for et par biter. Jeg blir rett og slett litt skuffa. Dette kan jeg lage bedre til en fjerdedel av prisen hjemme!
Raskere enn Eminem
Kaaynes vei til TikTok-tronen begynte med en blogg der han og samboeren skulle lage all verdens nasjonalretter. Det viste seg å være vanskelig å få tak i flygefisk og flaggermus (flaks), så i stedet prøvde de seg på YouTube, der de smakte på rar, eksotisk mat.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger