Andreas Viestads oppskrifter på tomatsuppe fra bunnen:

Tomatsuppe får Viestad til å se rødt: Hvem har seks desiliter kyllingkraft på lur?

Tomatsuppe med kylling og makaroni eller kyllingsuppe med tomat? Litt avhengig av hvordan du ser det!

SUPPERÅD: Det er i prinsippet enkelt å lage sin egen tomatsuppe, og litt flaut og helt unødvendig å ty til pose.  Men så var det den ene ingrediensen som gjør det hele litt vanskelig: «6 dl kyllingkraft». Fortvil ikke, Viestad vet råd. 
SUPPERÅD: Det er i prinsippet enkelt å lage sin egen tomatsuppe, og litt flaut og helt unødvendig å ty til pose. Men så var det den ene ingrediensen som gjør det hele litt vanskelig: «6 dl kyllingkraft». Fortvil ikke, Viestad vet råd.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En ting er at jeg går bananas når jeg har storfint besøk. Når jeg først er innom fiskebutikken, kan jeg også gå innom delikatessen, ostebutikken, og når jeg ser hvor mye mat jeg har kjøpt, tenker jeg at det er bra å mosjonere litt, så jeg sykler innom slakteren også.

Slik blir det mange retter, og mye rar, god mat av.

Far i tidsklemma

Det er de store middagene. Men jeg vil så gjerne være en god far og en god kokk til hverdags, også.

Lage maten fra bunnen, selv om tiden egentlig ikke strekker til, og barn ofte er noen utakknemlige jævler.

Det er lettere tenkt enn gjort. Tidsklemme. Råvaremangel. Latskap. Jeg kan ikke være den eneste som har opplevd at hverdagsmatens små snublesteiner ofte kan velte hele lasset?

Det er i prinsippet enkelt å lage sin egen tomatsuppe, og litt flaut og helt unødvendig å ty til pose.

Men så var det den ene ingrediensen som gjør det hele litt vanskelig: «6 dl kyllingkraft».

Mister kraft uten kraft

- Kjære, husker du hvor vi la kyllingkraften?

- Den er i sokkeskuffen, selvfølgelig.

Slik er det ikke. Ikke i noen normale hushold - og heller ikke de i fleste unormalt matinteresserte hjem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer