Trekker tilbake sjokolade

Nidar trekker tilbake et lite parti Nidar favoritter - av den blå typen.

TILBAKEKALLER: Nidar trekker tilbake et parti Nidar Favoritter merket merket «Best før 28.10.2021». Foto: Orkla Confectionery & Snacks
TILBAKEKALLER: Nidar trekker tilbake et parti Nidar Favoritter merket merket «Best før 28.10.2021». Foto: Orkla Confectionery & Snacks Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Orkla Confectionery & Snacks trekker tilbake et lite parti Nidar Favoritter Blå. Årsaken er risiko for at det kan være små biter av hard plast i enkelte av sjokoladeplatene, skriver selskapet i en pressemelding.

De aktuelle sjokoladeplatene er merket «Best før 28.10.2021»

- Her har det dessverre skjedd en feil i produksjonen, og det dreier seg heldigvis bare om et fåtall produkter. Vi anser helserisikoen som lav, men plast skal selvsagt ikke forekomme i produktene våre. Derfor velger vi å trekke hele partiet som er produsert den aktuelle dagen, sier Elisabeth Aandstad Ekheim, kommunikasjonsdirektør Orkla Norge.

Feilen i produksjonen ble oppdaget tidlig, og det er derfor bare et lite parti som har funnet veien til butikk. Disse er solgt i Coop og NorgesGruppens butikker.

Har du kjøpt denne sjokoladen bes du om å kaste den. Tar du vare på emballasjen og kontakter Orklas Forbrukerservice kan du få nytt produkt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer