Så var vi her. Juni. Måneden vi skal spise oss gjennom farvel til barnehager, skoleklasser og fritidsaktiviteter. Helst i ekte spleiselagånd. Alle tar med noe til bordet.
Litt grillmat, en pastasalat - og den evinnelige langpannekaka.
Det finnes mange forskjellige typer langpannekaker, men det de alle synes å ha til felles er at de smaker litt lite, de er litt tørre, og de smuler noe helt infernalsk.
Har du ekstra flaks, får du til og med en kake der glasuren smuler. Ja, glasur kan smule. Skoleavslutningsglasur smuler.
Aldri mer.
Prøv en prikkekake.
Prikke prikke kake
Trikset er enkelt: Prikk hull i kaka med håndtaket på en sleiv, og fyll opp hullene med en god saus som smaker av det du liker aller best, og dekk med glasur på vanlig måte. Helst en ikke-smulende variant.
Det må ikke være komplisert. I videoen over har vi brukt kakemiks på pose og ferdig karamellsaus, toppet med sjokoladesmørkrem og sjokoladepletter.
Dette kan varieres i det uendelige. Prøv krydderkake med rabarbra- og ingefærsaus. Sukkerbrød med jordbærgelé. Banankake med sjokoladesaus. Sjokoladekake med peanøttsaus. Bringebærkake med salt lakrissaus.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger