Sommermat fra Trines matblogg:

Trines mest populære middagsoppskrift gir deg den kriblende feriefølelsen

Ingen sommer uten kalde bobler i glasset og jordbær fra hagen for Norges største matblogger, Trine Sandberg (52).

TRINES SOMMER: Mange klikker seg fram til Trine Sandbergs spinatpai med soltørkede tomater og fetaost. Retten er en av sommerens suksessoppskrifter på bloggen hennes. Portrett: Gry Traaen Matfoto: Trine Sandberg
TRINES SOMMER: Mange klikker seg fram til Trine Sandbergs spinatpai med soltørkede tomater og fetaost. Retten er en av sommerens suksessoppskrifter på bloggen hennes. Portrett: Gry Traaen Matfoto: Trine Sandberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Endelig ferie!

Etter måneder med intens jobbing med sin nye kokebok, nummer tre i rekken, og oppussing av bloggen med en smart, ny funksjon, har den superpopulære matbloggeren Trine Sandberg fra Trines matblogg omsider gått inn for landing i solstolen. Nå står etterlengtet ferie på programmet sammen med familien på hytta i Skjebergkilen ved Sarpsborg.

Reker i kveld? Prøv disse enkle oppskriftene med helt ny vri.

Boka hun nettopp har sendt til trykkeriet heter «Trine inviterer», med undertittelen «Menyer til hverdag og fest». Den lanseres på ettersommeren, og inneholder 90 oppskrifter, de aller fleste nye og ikke tidligere publisert på bloggen.

Men først blir det norgesferie på matbloggeren fra Lørenskog.

- Vi har nettopp fått valp, så det passet dårlig med utenlandsferie i år. Men vi reiser en tur til mine foreldre i Trøndelag litt utpå sommeren.

Det Trine gleder seg aller mest til akkurat nå, er lange, deilige lunsjer under solen - enten i hytteveggen, i båten, eller på en restaurant i sjøkanten.

Jordbær og gjærbakst

Hennes beste tips til sommerkjøkkenet er like lettfattelig som det er kort:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer