TRINES MATBLOGG:  I fjor hadde Trines blogg 18 millioner besøk!
TRINES MATBLOGG:  I fjor hadde Trines blogg 18 millioner besøk! Vis mer

Favorittene fra Trines matblogg

Trines ti mest populære middager

Supper og andre kjappe, enkle hverdagsretter er det du og jeg lager mest av fra Norges favorittblogger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne Trine Sandberg (52) markere at det er ti år siden eventyret med Trines matblogg startet:

I november ble hun for andre gang på rad kåret til "Årets matblogger" i Godt.no og Mathallens kåring, og juryen trakk frem at bloggen er en av de viktigste vi har her i landet.

I tillegg til 700.000 lesere i måneden, kan lørenskogjenta glede seg over stor suksess med to kokebøker og egen YouTube-kanal.

Nå kan Dagbladet vise oversikten over de ti mest populære middagsoppskriftene fra 2016 - og gi deg oppskriften på nr 1: Thaisuppe med kylling og red curry!

- Det har vært og er en fantastisk reise, hvor jeg har hatt en delvis nedtrapping fra jobben som jurist. Da jeg sa opp sommeren 2015, begynte jeg samtidig å bygge om hybelleiligheten vår til et eget «matverksted» som jeg kunne drive virksomheten min fra. Samme høst tok jeg også et langt steg ut av komfortsonen og lanserte min egen YouTube-kanal, forteller Trine Sandberg.

- Hvilken type matretter tror du blir det store i 2017?

- Jeg tror det blir mer fokus på å spise litt mindre kjøtt/fisk - og litt mer grønt. Ellers er min opplevelse at det ikke er så store endringer fra år til år: Det går stort sett i supper og andre kjappe, enkle og gode hverdagsretter. Jeg tror rett og slett at mange har fått sine hverdagsfavoritter, og som de varierer med andre retter. I tillegg er det stor interesse rundt bakeoppskrifter, særlig gjærbakst, forteller Trine til Dagbladet.

Sunt og søtt

Nå i januar er det - tradisjonen tro - ekstra fokus på sunne retter og ekstra stor interesse for supper i alle varianter og vegetarretter på Trines matblogg.

- Ellers er det også stor interesse rundt grov hjemmebakst, som grovbrød, knekkebrød - og granola. Og søt gjærbakst i helgene, røper Trine.

- Hva er du selv mest glad i å spise for tiden?

- Det går mye i fiskeretter og varmende gryter eller supper, medgir Trine Sandberg.

Les mer:

Trine Sandberg: - Jeg har alltid sitron tilgjengelig
Kjøkkenutstyret Trine Sandberg ikke klarer seg uten

Trine Sandberg: - Jeg savner en vanlig åtte til fire-jobb

P.S. Vi gjør oppmerksom på at Trines matblogg hører inn under AdLINK-nettverket, som i likhet med Dagbladet eies av Aller Media A/S

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer