Søstrene Engelstad lager matblogg med populær «vegetarkosemat»:

Tvillingenes melonpizza har tatt Norge med storm

- Mat er vår store lidenskap, sier Linda og Lene Engelstad i bloggen Our Kitchen Stories.

GRØNNE MATBLOGGERE: Linda og Lene Engelstad er ikke vegetarianere, men liker å spise vegetarmat. Favorittoppskriftene legger de ut på bloggen Our Kitchen Stories. Foto: ourkitchenstories.no
GRØNNE MATBLOGGERE: Linda og Lene Engelstad er ikke vegetarianere, men liker å spise vegetarmat. Favorittoppskriftene legger de ut på bloggen Our Kitchen Stories. Foto: ourkitchenstories.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi er ikke vegetarianere, men vi er veldig glade i vegetarmat og spiser det flere ganger i uka, sier Linda Engelstad (37).

Sammen med søsteren Lene Engelstad står hun bak matbloggen Our Kitchen Stories. Matlaging, matstyling og matfotografering er de to småbarnsmødrenes store lidenskap. Til sammen har de fem barn, noe som betyr at de kreative søstrene som regel jobber i hvert sitt kjøkken.

Men etterhvert som bloggen har tatt av i popularitet har det dryppet inn med kommersielle oppdrag. Disse løser de både hver for seg, og side ved side i samme kjøkken.

- På bloggen deler vi oppskrifter på typisk «veggie comfort food». Det har ikke vært så lett å finne et godt norsk ord for dette. Det nærmeste vi kommer er vel «vegetarkosemat».

MELONPIZZA

Den spreke melonpizzaen du får oppskriften på her, er en gjenganger hjemme hos Linda og Lene. Leserne deres har også tatt den i mot med åpne armer, og gjort den til en av de mest leste oppskriftene på bloggen.

- Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan ha på en vannmelonpizza. Aller best smaker det med bær fra egen hage. Strø gjerne hakkede nøtter og revet mørk sjokolade over. Slik får du en enkel og kjempegod dessert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer