Test av restaurantene på Gardermoen, innlandsterminalen

Vi testet maten på nye Gardermoen: - Dette bør alle turistene få smake!

Vinneren er så fin at vi håper den får en filial på utland, men ingen av restaurantene er verdt å reise ekstra tidlig til Gardermoen for å besøke.

TESTVINNER: Det meste klaffet på nye Humle & Malt, som ble best i vår test av spisesteder på Gardermoens innlandsterminal.
TESTVINNER: Det meste klaffet på nye Humle & Malt, som ble best i vår test av spisesteder på Gardermoens innlandsterminal. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gardermoen (Dagbladet): - Det hadde vært kult å ha et så godt spisested på en flyplass at man har lyst til å dra tidligere på flyplassen, sier Daniel Byskov.

Det er ingen godt bevart hemmelighet at flymat ikke er en kulinarisk højdare. Mange velger heller å spise på flyplassen før avreise.

Dagbladets matjournalister har sammen med Byskov testet alle restaurantene på Gardermoens innlandsterminal.

Landets hovedflyplass har fått en ny pir, og samtidig rustet opp restauranttilbudet.

Lettere å spise sunt

Nye aktører har kommet inn, og når alt er ferdig skal det være hele 40 spisesteder.

Det er bare å slå det fast med en gang: Tilbudet i brødmat er rikelig; sandwicher, wraps, ciabatta, smørbrød og baguetter.

Samtidig har det blitt lettere å finne seg noe grønt og sunt, som for eksempel en smoothie, en salat og til og med et glass med grønnkålchips.

Seafood Bar er foreløpig det eneste sjømatstedet i terminalen. To nye steder er på vei, blant annet en asiatisk restaurant.

Spisestedet som kom best ut i denne testen, Humle & Malt, er absolutt verdt et besøk om du først er på Gardermoen. Det ser ikke bare nytt og lekkert ut, men maten smaker også bra. I tillegg serveres en rekke typer håndverksøl.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer