Godt innafor:

- Vil du spise god, rustikk mat uten å tømme lommeboka er dette stedet

Så lenge fortsettelsen er god er allting godt.

IKKE DYRT: Klassiske og rustikke retter er det som serveres på Godt innafor på Frogner. Nivået er godt innafor - nesten hele veien.
IKKE DYRT: Klassiske og rustikke retter er det som serveres på Godt innafor på Frogner. Nivået er godt innafor - nesten hele veien. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var skrint i lokalene da Robinson og Fredag benket seg ved et vindusbord en midtukekveld i oslomørket. De romslige lokalene i sidegata til Bygdøy allé er de samme som i flere år huset den velrenommerte fiskerestauranten Mares, og enkelte stamgjester har tilsynelatende fulgt med videre: Det eneste andre paret som var til stede var på fornavn med hovmesteren fra gamle dager.

Godt innafor har lavere skuldrer enn forgjengeren. Lokalet deles i to – en baravdeling og en restaurant-avdeling – av en stor, rød plysjgardin.

Fokuset nå er på å være en god nabolagsrestaurant. Menyen er franskpreget med klassikere som boeuf bourguignon og moules frites – samt hverdagsnødvendigheter som hamburger. Ut av stereoanlegget kimet fransk trekkspilljazz.

Gastropub

- Men er det en bistro eller et brasseri, undret Fredag, med henvisning til en rivaliserende avis’ påståtte mageplask for en stund tilbake.

- Tenker vi kaller det en gastropub, humret Robinson.

Til forrett valgte Robinson krabbekake og papayasalat. For Fredag fristet en varmende fiskesuppe, som fikk følge av en god, moden Chablis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.