Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Smakstest av ferdig potetsalat:

Vinneren imponerer kokkene: - Veldig god!

Det er gull å finne blant de ferdiglagede potetsalatene. Vi har testet og funnet fram til noen skikkelige godbiter.

GRILLTILBEHØR: Potetsalat hører sommeren til, og vi har testet 15 klassiske potetsalater.
GRILLTILBEHØR: Potetsalat hører sommeren til, og vi har testet 15 klassiske potetsalater. Vis mer

- En god potetsalat er godt balansert mellom det salte, søte, feite og syrlige. Dressingen skal ikke være for fast, gjerne litt løs i konsistensen, mens potetene skal være faste og gi litt tyggemotstand, sier Hanne Rutgerson, soussjef på Einer Restaurant i Oslo.

- God smak på potetene er også viktig, de skal ikke drukne i dressingen. Samtidig er det godt med litt ekstra smakstilsetninger, som sennep, purre eller gressløk, sier Snorre Yri.

De to har smakt på 15 potetsalater for Dagbladet, og vinneren peker seg klart ut: Crème Fraîche potetsalat fra Eldorado, NorgesGruppens egen merkevare.

- Denne ville jeg kjøpt, om jeg skulle kjøpe potetsalat, sier Yri.

Et gjennomgående tema er at det er litt lite poteter i salatene. Noen har opptil 70 prosent poteter, mens de fleste ligger og vaker rundt 50 prosent. Det gjør flere av disse til greie baser som du lett kan bygge ut selv, med noen av gårsdagens poteter, og kanskje noen ferske krydderurter?

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?