- Vinnerpizzaen har alt

Testpanelet er ikke i tvil om hva som er årets beste frossenpizzanyhet.

PIZZANYTT: Vi har testet høstens frossenpizzanyheter, og testpanelet hadde en klar favoritt. Kan du gjette hvilken?
PIZZANYTT: Vi har testet høstens frossenpizzanyheter, og testpanelet hadde en klar favoritt. Kan du gjette hvilken? Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Butikkene bugner av matnyheter. Vi har tidligere testet ferdigsupper og ferdigmiddager, og denne gangen er det årets nye frossenpizza som står for tur.

- Jeg er ikke blåst av banen-imponert. Men jeg er ikke i tvil om hvilken pizza jeg ville valgt igjen, sier Edi Magotti.

Den italienske pizakokken har en variert bakgrunn. Fra ferdigpizzaproduksjon i Australia via pizzabaking hos Bæst i København, en av Danmarks - og også verdens - mest anerkjente pizzeriaer, til Winther på Aker Brygge.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer