DEBATT

Støre-regjeringen:

250 dager i feil retning

Lovnadene var at det nå var vanlige folks tur, men resultatet viser at her stemmer ikke kartet med terrenget.

HØYRE PRISER: Ap/Sp/SV ledet oss inn i 2022 med de største skatte- og avgiftsøkningene på over 20 år, og året har gitt oss en cocktail med høye priser på strøm, drivstoff, mat og nå også stigende rente, skriver innsenderen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
HØYRE PRISER: Ap/Sp/SV ledet oss inn i 2022 med de største skatte- og avgiftsøkningene på over 20 år, og året har gitt oss en cocktail med høye priser på strøm, drivstoff, mat og nå også stigende rente, skriver innsenderen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Det er nå gått over 250 dager siden folket i stortingsvalget ga oss tidenes rødeste Storting, med 100 av 169 mandater til de partiene som ville ha Jonas Gahr Støre som statsminister. Siden da har det rødgrønne flertallet fordunstet på rekordtid, og gjennomsnittet av målingene i mai viser nå flertall for borgerlig side.

Ting tyder på at flere og flere innser at gresset ikke var grønnere på andre siden av gjerdet. Lovnadene var at det nå var vanlige folks tur, men resultatet viser at her stemmer ikke kartet med terrenget.

Da Frp var i regjering jobbet vi for at vanlige folk skulle få beholde mer av sine egne penger, få bestemme mer over sitt liv, helse og familie. Nå går utviklingen i feil retning.

Ap/Sp/SV ledet oss inn i 2022 med de største skatte- og avgiftsøkningene på over 20 år, og året har gitt oss en cocktail med høye priser på strøm, drivstoff, mat og nå også stigende rente. Frp har i flere omganger foreslått lavere skatter og avgifter, og begrensninger i strømeksporten, noe som ville gitt folk mer igjen å rutte med. Resultatet har imidlertid vært motsatt, og folk får stadig trangere økonomi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer