KOMMENTARER

Four Seasons Total Landscaping:

Alle ler av Trumps hagesenter. Nesten.

Helgens mest hysteriske situasjon oppstod da noen i Trump-leiren booket Four Seasons Total Landscaping i stedet for luksushotellet Four Seasons. Men så alle det samme i situasjonen?

PRESSEKONFERANSE: Donald Trumps advokat Rudy Giuliani møtte pressen lørdag, og kom med beskyldninger om valgfusk. Foto: Chris McGrath / Getty / AFP / NTB
PRESSEKONFERANSE: Donald Trumps advokat Rudy Giuliani møtte pressen lørdag, og kom med beskyldninger om valgfusk. Foto: Chris McGrath / Getty / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Det var en scene som kunne vært sakset ut av en politisk situasjonskomedie. På lørdag tweetet president Donald Trump at advokatene hans ville holde en pressekonferanse på Four Seasons i Philadelphia. Journalister fra hele verden hadde allerede begynt å sette kursen mot luksushotellet Four Seasons, da rettelsen kom, både fra Trump-leiren og hotellet selv: Pressekonferansen ville ikke være på hotellet, men på Four Seasons Total Landscaping, et hagesenter nordøst i Philadelphia, med en sexbutikk og et krematorium som nærmeste naboer.

Det var på parkeringsplassen til hagesenteret Trumps advokat Rudy Giuliani holdt sine siste, ildsprutende innlegg mot valgfusket han mente å se overalt, mens det tikket inn på journalistenes mobiltelefoner at CNN hadde erklært at Joe Biden hadde vunnet presidentvalget. En etter en forlot de parkeringsplassen.

Seansen på Four Seasons Total Landscaping ble gnisten som tente tusen memes og Twitter-vitser. Trump-leiren forklarte at det faktisk var planen å holde pressekonferansen på et sted som både var ved motorveien, var sikret, og langt vekk fra demonstrerende Biden-supportere. Men det virket bare akkurat litt for perfekt at stedet de endte på, tilfeldigvis hadde samme navn som hotellet der arrangementer som pressekonferanser jevnlig finner sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer