Bare ikke Bush

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SIST UKE

sluttet jeg meg motvillig til «anyone but Bush»-leiren - «hvem som helst, bare ikke Bush». Det var «Bush in a Box», en morosak min bror ga min far på hans 66-årsdag, som til slutt gjorde utslaget. «Bush in a Box» er en pappfigur av president nr. 43 med et sett selvklebende snakkebobler med de vanlige, slitte Bush-frasene: «Is our children learning?», «They misunderestimated me» - standardisert anti-Bush-kitsch, i salg på Wal-Mart, laget i Malaysia.

Likevel fylte «Bush in a Box» meg med fortvilelse. Det er ikke det at presidenten er dum, noe jeg allerede visste; det er det at han gjør oss dumme. Ikke misforstå: Min bror er en eksepsjonelt smart fyr; han er sjef for en tenketank som utgir tungtveiende politiske avhandlinger om eksportrettet ressursutvinning og de falske besparelsene ved kutt i velferden. Hver gang jeg har et spørsmål om renter eller valutakurser, ringer jeg ham først.

Men «Bush in a Box» oppsummerer temmelig bra nivået på analysen som kommer fra venstresiden om dagen. Dere kjenner omkvedet: Det hvite hus er kapret av en gjeng fanatikere som enten er forrykte eller dumme eller begge deler. Stem på Kerry og bring landet tilbake til fornuft.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer