DEBATT

Fremskrittspartiet:

Dagbladets fordommer

Mens de fleste aviser og journalister later som de er nøytrale, har Dagbladet blitt en del av den unøyaktige, aktivistiske venstresiden.

MISFORSTÅTT: Dagbladet bærer seg over mitt bidrag til det offentlige ordskiftet, samtidig som de feilrepresenterer, tolker meg feil med vilje, og lyver for å fremstille meg på en bestemt måte, skriver leder i Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug. Foto: Marit Hommedal / NTB
MISFORSTÅTT: Dagbladet bærer seg over mitt bidrag til det offentlige ordskiftet, samtidig som de feilrepresenterer, tolker meg feil med vilje, og lyver for å fremstille meg på en bestemt måte, skriver leder i Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Hvorfor er Dagbladet villig til å lyve for å hente terrorister til Norge? Mens de fleste aviser og journalister later som de er nøytrale, har Dagbladet blitt en del av den unøyaktige, aktivistiske venstresiden. De har stått last og brast for en naiv linje i møte med terror, kriminalitet og innvandring. Og har også tidligere vært villig til å lyve for deres politiske mål.

BESKJED: Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) med klar beskjed på sin første coronapressekonferanse: - Pandemien er ikke over. Foto: NTB Vis mer

I to ulike artikler har de båret seg over mitt bidrag til det offentlige ordskiftet, samtidig som de feilrepresenterer, tolker meg feil med vilje, og lyver for å fremstille meg på en bestemt måte. Dette er ikke i nærheten av en avis verdig.

Det er ingen overraskelse at politisk redaktør Geir Ramnefjell i Dagbladet har lyst til å hente terrorister til Norge. Det vil også resten av venstresiden. At de fortsetter sitt spor med løgn og bedrag er derimot trist.

Jeg har aldri anklaget Olaug Bollestad for, slik Dagbladet påstår og bygger begge sine artikler på, at hun prioriterer terrorister overfor syke nordmenn i Norge.

Derimot kom jeg med et hjertesukk og etterlyste det samme engasjementet for syke i Norge, som ikke får tilgang på de beste medisinene. Heller ikke Dagbladet har skrevet lederartikler hvor de viser noe engasjement for denne saken.

De fortsetter også å misbruke en artikkel fra faktisk.no. De konkluderer langt utover det faktasjekknettstedet selv konkluderer, ved å legge inn en tolkning som ikke henger sammen.

Men nok en gang viser Dagbladet at de ikke er sannferdige når det kommer til Frp, på grunn av deres fordommer. De fortsetter heller ufortrødent å skape et bilde av meg og Frp som ikke står seg overhodet.

Frp vil ikke hente radikaliserte terrorister til Norge. Uansett hvor mye Dagbladet måtte mene det er riktig å gjøre. De får altfor korte straffer, de utgjør en sikkerhetsrisiko, både her og der de befinner seg. Dagens ordning er ikke god.

Det er derfor Frp har tatt til orde for en internasjonal straffedomstol slik at straff og soning blir gjort i områdene deres bestialske handlinger faktisk er gjort.

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer