DEBATT

Stengte treningssentre

Der kom dråpen

Paradokset blir verre jo grundigere vi går inn på det.

- Hva er den faglige vurderingen, ut ifra et folkehelseperspektiv, for å holde Vinmonopolet åpent når treningssentrene skal holdes stengt?, spør innsenderen. Foto: Privat
- Hva er den faglige vurderingen, ut ifra et folkehelseperspektiv, for å holde Vinmonopolet åpent når treningssentrene skal holdes stengt?, spør innsenderen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Der kom dråpen som gjør at begeret renner over, og jeg ikke klarer å tie lenger. Situasjonen er spesiell, den er utfordrende, den rammer ulikt, men den tester de fleste på en eller annen måte.

Regjeringens håndtering av pandemien er utrolig vanskelig å diskutere, da det er svært mange hensyn å ta på veldig mange områder. På en måte er jeg glad jeg ikke sitter i en slik posisjon, hvor kritikken hagler uansett hva du velger å gjøre. Kun når vi ser tilbake på fortida kan vi debattere hva som var riktig eller galt. Nå derimot, er det på tide å rette en kritisk og spørrende pekefinger mot regjeringen.

Forrige helgs bisarre og merkelige hendelser vedrørende nedstengningen av Vinmonopolene i flere kommuner, gjorde at jeg satt og ristet på hodet over folks oppførsel. Det ble valfartet for å sikre seg noen dråper med alkohol, og køene strakte seg hundrevis av meter. I timevis kunne man stå i kø, og Vinmonopolet hadde en salgsøkning på 73 prosent. I en humoristisk tone spøkte jeg med at gjennomsnittsnordmannen er alkoholisert. Nå er jeg ikke så sikker på om dette er en spøk lengre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer