DEBATT

Pride

En kjønnsløs nasjon heiser flagget

Det som en gang var en berettiget bevegelse fremstår i dag som ensretting, der vi tvinges til å gå i takt for en usann og skadelig kjønnsideologi.

PRIDE: Begreper som mangfold, toleranse og homokamp går igjen for å beskrive regnbueflagget og Pride, men er det det? spør kronikkforfatteren. Foto: Tore Meek / NTB
PRIDE: Begreper som mangfold, toleranse og homokamp går igjen for å beskrive regnbueflagget og Pride, men er det det? spør kronikkforfatteren. Foto: Tore Meek / NTB Vis mer
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til de fleste høringssvarene som ga uttrykk for at den gamle flaggloven burde beholdes, er Bufdir (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) positive til endringen – nå kan ikke kommuner som ikke ønsker å flagge Pride skyve flaggloven foran seg. Men hvorfor skal Den norske stat og landets kommuner heise dette flagget? Hva flagger vi for?

Begreper som mangfold, toleranse og homokamp går igjen for å beskrive regnbueflagget og Pride, men er det det? Hva jobber FRI for og hva er det Pride-flagget representerer i dag? FRI jobber for det de kaller et «kjønnsmangfold» og for at man selv skal «velge» kjønn.

Men det finnes ikke noe kjønnsmangfold. Kjønn er enten hun eller han og kan ikke velges.

Konsekvensene av dagens Pride-ideologi er at menn konkurrerer mot kvinner og ødelegger kvinneidrett. På Vestkantbadet i Oslo benytter transkvinner damedusjen, i California fylles kvinnefengsel opp av transkvinner, og i Storbritannia får kvinner skylden for barnevoldtekter begått av menn.

FRI støtter tilsynelatende også at ungdom, som ennå ikke er i stand til å forstå konsekvensene av sine valg, skal kunne velge å gjennomgå irreversibel kjønnskorrigerende behandling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer