Herregud, jeg blir deppa

Oslo kommune har jo et betydelig helsevesen, og har sikkert mulighet til å hjelpe denne mannen som må bruke rullestol. Dette ble starten på et 45 minutters telefonmaraton.

HJELP: Det var omtrent sånn jeg sto i 45 minutter også, mens Oslo kommune ikke gadd å hjelpe til, skriver Kirknes, som helt tilfeldig ble stående å hjelpe en mann i rullestol. Foto: Leif Martin Kirknes.
HJELP: Det var omtrent sånn jeg sto i 45 minutter også, mens Oslo kommune ikke gadd å hjelpe til, skriver Kirknes, som helt tilfeldig ble stående å hjelpe en mann i rullestol. Foto: Leif Martin Kirknes. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg elsker jo egentlig denne byen, Oslo<3, Oslove etc., men av og til blir jeg også mektig oppgitt, paff og deprimert.

Særlig når kommunen skal kontaktes som privatperson. Mine egne spørsmål er ofte av triviell karakter, men i dag kom jeg i en aldri så liten knipe som handlet om noe mer komplisert. Eller, jeg tror egentlig ikke det hadde vært så komplisert å løse, men Oslo kommune gjorde det ytterst vanskelig for samtlige parter.

På vei til å tuske til meg et skolebrød for en tier på 7-Eleven, for de har jo tilbud med bakervarer for en tier nå, ble jeg vinket til siden av en eldre mann utenfor en slakterbutikk i Brugata, midt mellom brune puber og det flotte kjøpesenteret Gunerius.

Han pekte oppgitt på en elektrisk rullestol som hadde en feilmelding, «J-stop active» og så noen tall, så han kom seg jo verken fram eller tilbake – rett og slett motorstopp på rullestolen. Det så ikke ut som han var så god til beins heller, han hadde jo tross alt en rullestol - og jeg så ikke for meg å klare og løfte denne rullestolen og mannen dit de skal. Så da tenkte jeg at vi får prøve å hjelpe han her han er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer