KOMMENTARER

Hold dere unna!

Gratulerer med en ufortjent Michelin-stjerne.

MICHELIN-STJERNE: Hyde fikk sin første Michelin-stjerne denne uka. Dagbladets journalist er ikke like begeistret. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
MICHELIN-STJERNE: Hyde fikk sin første Michelin-stjerne denne uka. Dagbladets journalist er ikke like begeistret. Foto: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert

Hvordan i alle dager fikk denne restauranten Michelin-stjerne? Det spør jeg meg etter å ha punget ut for en set-meny på restauranten Hyde i Oslo.

Jeg hadde avtalt en god middag her før restauranten fikk Michelin-stjerne mandag denne uka, men forventningene steg jo i taket etter utmerkelsen.

I Michelin-guiden står følgende om Hyde: «Matlaging av høy kvalitet. Verdt et stopp!».

Her kommer en advarsel: Hold dere unna!

Middagen startet med det de kalte snacks, men som var så mye mer. Krabbe servert i det som liknet et retro terteskjell. Det var så enkelt, men så godt. En eksplosjon av gode smaker.

Kanskje har Hyde noe å lære av Rema 1000. Det enkle er ofte det beste. For etter dette, gikk det brått nedover.

Det neste på menyen var makrell med szechuan og grønne jordbær. Det hadde kanskje ikke vært så verst, om ikke fisken var dekket av et slapt skinnlag.

Det var ikke vondt. Men ikke veldig godt, heller.

Så ble det for alvor tydelig at Hyde ikke ønsker å være enkelt. Som det står i Michelin-guiden, serverer restauranten «modige og slagkraftige» smaker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer