DEBATT

Innvandring:

Ingen menneskerett å få asyl

Både de økonomiske og kulturelle kostnadene Norge betaler for innvandring og integrering er ødeleggende for vårt velferdssamfunn, vår økonomiske trygghet og vår nasjonale identitet.

MISLYKKET: Land etter land i Europa begynner å erkjenne at de innvandringspolitiske eksperimentene de fremdeles gjennomfører, langt på vei har vært komplett mislykket, skriver Erlend Wiborg. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB
MISLYKKET: Land etter land i Europa begynner å erkjenne at de innvandringspolitiske eksperimentene de fremdeles gjennomfører, langt på vei har vært komplett mislykket, skriver Erlend Wiborg. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Både de økonomiske og kulturelle kostnadene Norge betaler for innvandring og integrering er ødeleggende for vårt velferdssamfunn, vår økonomiske trygghet og vår nasjonale identitet.

Å drifte asylmottak i tredjeland sørger for at de som er reelt forfulgt får beskyttelse, og at vi unngår velferdsmigranter til Norge.

Dagens asylsystem har for lengst utspilt sin rolle. Det var aldri intensjonen at systemet som var ment til å beskytte politiske dissidenter og frihetskjempere fra tidligere kommunistiske Sovjetunionen, skulle bli et verktøy til å forflytte millioner av økonomiske migranter, flyktninger og mer eller mindre legitime asylsøkere fra fattige land i sør, til rike land i nord.

Land etter land i Europa begynner å erkjenne at de innvandringspolitiske eksperimentene de fremdeles gjennomfører, langt på vei har vært komplett mislykket. Det finnes tallrike byer og tettsteder i Frankrike, i Storbritannia, i Tyskland, i Sverige, i Belgia, i Danmark, og i Sverige hvor du har segregerte områder hvor lovløshet, kriminalitet, klanstrukturer og deler av sharialoven er de styrende faktorer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer