DEBATT

«Tusvik & Tønne» og Ari Behn

Jeg blir kvalm

Hvorfor mobber Tusvik og Tønne Ari Behn?

REAGERER: - Utallige personer har blitt hengt ut av Tusvik og Tønne de siste fem årene, hevder kjendismanager Erland Bakke. Foto: Privat
REAGERER: - Utallige personer har blitt hengt ut av Tusvik og Tønne de siste fem årene, hevder kjendismanager Erland Bakke. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

«Liket begynner å bli kjølig, vi må begynne å snakke om det.» Slik forklarer Sigrid Bonde Tusvik i ukas «Tusvik & Tønne»-episode sitt behov for å mobbe og framsette påstander som avdøde Ari Behn selvsagt ikke kan forsvare seg mot. Behn har blitt mobbet av Tusvik og Tønne omtrent siden de startet med podkast i 2012.

Ari Behn valgte sin egen sorti. Slik jeg ser det ønsket Behn fred. Familien og kongehus har vært åpen om at Behn hadde en sykdom. En sykdom som gradvis ble sterkere og hvor familie og venner var maktesløse. Behn etterlatte seg et permanent avtrykk på folkesjela. Kan ikke Tusvik og Tønne gi Behn hans ønske? Må de trakassere ham når han nå er død?

«Vi trenger ikke å rakke ned på Ari Behn nå, fordi nå er han jo død», sies det videre i podkasten. Tydeligvis var behovet der like fullt når han var død som levende. Hvorfor gjør de dette?

Tusvik og Tønne roser seg selv fordi de mener de kjente Behn godt. Alt de har sagt om han tidligere kan man i dag kose seg med som fakta, mener de tilsynelatende. Videre hevder de at Ari Behn nesten utelukkende hadde dårlige kvaliteter. Svært krenkende påstander av intim karakter blir servert sammen med beskrivelser av hvor selvsentrert Behn var.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.