DEBATT

Masud Gharahkhani:

Mektig provoserende

Jo, det er rasisme å dømme folk etter bakgrunn, utseende og religion.

NETTHETS: Masud Gharahkhani har min fulle støtte mot de som spyr ut hets og usakligheter fordi han er fra Iran og har muslimsk bakgrunn, skriver artikkelforfatteren. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
NETTHETS: Masud Gharahkhani har min fulle støtte mot de som spyr ut hets og usakligheter fordi han er fra Iran og har muslimsk bakgrunn, skriver artikkelforfatteren. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert
Jon Helgheim. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Jon Helgheim. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer

Jeg blir mektig provosert over det folk får seg til å skrive om personer de overhode ikke kjenner. Masud Gharahkhani har min fulle støtte mot de som spyr ut hets og usakligheter fordi han er fra Iran og har muslimsk bakgrunn.

JULEBORD: Espen Rostrup Nakstad om den kommende julebordsesongen. Vis mer

Jo, det er rasisme å dømme folk etter bakgrunn, utseende og religion! Nei, det er ingen forskjell på å være rasist og rasebevisst! Og ja, det er ufattelig enfoldig og kunnskapsløst å tro at muslimer flest har skumle hensikter.

Jeg er svært uenig med Masud i mye, men ikke på grunn av hans muslimske eller iranske bakgrunn. Jeg er uenig fordi han tilhører Ap, men selv der har Masud gjort en solid innsats for en strengere og mer human innvandringspolitikk.

Om du skulle være en av de nedsnødde som tror alle med muslimsk bakgrunn jobber for sharia, så kan jeg opplyse om at Masud og familien flyktet fra slikt og de har brukt sine liv i Norge på å kjempe for frihet, imot undertrykking og de har hjulpet andre.

De er gode eksempler på hvordan man tilpasser seg det samfunnet man har flyttet til. Om du lar deg provosere av at innvandrere får innflytelse i Norge, så ikke glem at problemet med innvandring i hovedsak er dårlig integrering og lav deltagelse i arbeids- og samfunnsliv, problemet er ikke for høy deltagelse og for god integrering.

Ikke vær en kunnskapsløs, usympatisk og enfoldig netthetser!

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer