KOMMENTARER

Donald Trump som skattesnyter

Mordet på Fifth Avenue

Donald Trump er tatt med buksa nede. Enda en gang, nå som som null-skatteyter. Men spiller det noen rolle?

SEKS PUNKTER: The New York Times teppebombet nettopp den amerikanske valgkampen med seks punkter som setter nåværende president, og presidentkandidat, Donald Trump i et særdeles dårlig lys. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

USAs president Donald Trump har en gang spøkt med at han kunne skyte noen på Fifth Avenue, New Yorks hovedgate midt i verdensmetrolopen, og likevel ikke miste noen tilhengere. Men kan hende var det ingen spøk? Og kan hende så har han rett? For USAs 45. og mest splittende president er dekket av et så tjukt teflon-lag at ingen ting fester seg ved ham. I hvert fall blant hans tilhengere. Han kan gå på Fifth Avenue, som også er adressen til hans signal-bygg, Trump Tower, med rumpa bar. Og tilhengerne hans vil se at han har klær på. Fordi det er det de vil se.

For Donald Trump har sagt at hans stjernestatus er sånn at han kan klå ei hvilken som helst kvinne på fitta - beklager for sarte sjeler, men det er sånn en rimelig oversettelse må bli. Han har innrømmet å ha ført det amerikanske folket bak lyset når det gjelder corona-viruset, som nå har drept mer enn 200 000 amerikanere. Han har betalt ei porno-skuespillerinne - med det yppige kunstnernavnet Stormy Daniels - 130 000 dollar for å holde kjeft om et forhold fra 2006. Han har presset en venn - Ukraina - til å finne dritt om den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden, og hans sønn, for å bruke det i valgkampen fram mot presidentvalget om fem uker. Og dette er bare toppen av et høyt isfjell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer