DEBATT

Giske-kaos i Ap

Nå er det hærenfløtte mæ nok!

Hvis jeg nå åpenlyst går ut og støtter Giske, blir jeg da «fryst» ut av dem som heier på Støre? Hvis jeg støtter den andre siden, blir jeg da «fryst» ut av de som støtter Giske?

DETTE ER SAKEN: Alt du trenger å vite om Giske-dramaet - på tre minutter. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Jeg er en skarve lokalpolitiker. Ikke er jeg gammel i gamet heller. Jeg er opptatt av lokalmiljøet mitt, og jeg er opptatt av nulltoleranse for mobbing, trakassering og utenforskap. Det er lite som gjør meg mer forbannet og sint enn akkurat det.

Jeg har ei datter på 11 år, som jeg prøver å oppdra til å bli ei real jente med sunne verdier. Jeg prøver å si at om du sier sånn eller slik til andre barn, så kan det gjøre vondt. Tenk deg om og vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg.

Jeg tok for mange år siden et standpunkt om hvor jeg hører hjemme i den politiske verdenen, og var riktig så stolt over å ha funnet min hylle.

Det skremmer vannet av meg hvordan media nå er med på en heksejakt. Jeg så på «Debatten» på NRK i går - om jeg ikke husker feil var det seks stykker med. Ikke en eneste én av de seks tok til motmæle og støttet Giske. Ikke én. Det var ikke «Debatten» - det var gapestokken.

Kan vi ha framover ha tiltro til Arbeiderpartiet sine nettverk og det de sier om for eksempel mobbing og trakassering? De har jo gått ut i fellesskap for å felle én mann. De har jo kommet i siste time med historier i håp om å få ham felt en gang for alle!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer