DEBATT

Covid-19

Nå må dere våkne!

Tenk litt på oss som har fått arbeidsdagen snudd på hodet. Vi har ikke hatt annet valg enn å brette opp ermene og gjøre den jobben vi er best på.

SYKEPLEIER: Tenk litt på oss neste gang du tar et valg som kan få konsekvenser for noen andre enn deg selv, skriver innleggsforfatteren. Foto: Privat
SYKEPLEIER: Tenk litt på oss neste gang du tar et valg som kan få konsekvenser for noen andre enn deg selv, skriver innleggsforfatteren. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Hadde dere bare visst …

Ja, hadde dere bare visst hvilken påkjenning vi som jobber innen helse (med det mener jeg oss med lavest lønn og i møte med pasienter) har vært utsatt for siden mars, så håper jeg at mange ville tatt mer fornuftige valg. Tatt valg på vegne av befolkningen og ikke egoistiske valg som på sikt rammer uskyldige medmennesker i negativ forstand.

Nå må dere våkne opp, nå må dere skjerpe inn festlighetene. Det er på tide å høre etter og gjøre en dugnad igjen.

Det er vel ingen av oss som ønsker total shutdown? Vi ønsker vel alle å kunne møte familie og venner, gå på skole, trening og være i jobb – men da må akkurat du tenke før du handler, og vurdere hvor viktig dine handlinger er for samfunnet. Det handler faktisk om liv eller død for de svakeste.

Det har vært mye frustrasjon, lite søvn og mange tårer siden mars. For det handler ikke bare om dem som står i smitten med gule frakker. Det handler også om oss som hjelper de «friske» pasientene.

Tenk litt på oss som har fått arbeidsdagen snudd på hodet med omstillinger og nye arbeidsplasser. Vi har ikke hatt annet valg enn å brette opp ermene og gjøre den jobben vi er best på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer