Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Naken i boblebadet

Ektemannen gikk i taket da Playboy-Victoria fortalte hva hun måtte gjøre i Disney-filmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stolte på Disney

Det ble en lang krangel og ektemannen ville ikke akseptere at hun skulle kaste klærne foran kamera.

- Jeg forsikret om at det var viktig, og at jeg måtte spille inn scenen. Jeg sa at de ikke skulle filme meg rett forfra. Dessuten var det Disney, og det er et bra filmselskap, forklarer Silvstedt.

Til slutt ga Wragge etter mot at hun lovet å aldri gjøre det igjen. Men han har ennå ikke sett det ferdige resultatet, og Silvstedt er spent på hvordan han takler det. Hun kan iallfall trøste maken med at hun forlater boblebadet i filmen før følelsene tar overhånd.

Den evige Inga

Aftonbladet hevder at den vågale scenen holdt på å knekke ekteskapet.

I komedien spiller blondinen sveitsiske Inga. Hun er datter til en millionær som skal bygge om et stille skisted i Alaska til et gigantisk turistanlegg. Det er hennes første Hollywood-rolle, og man kan si at filmbyen har funnet en hylle for henne. I hennes neste film som heter «Boat Trip» spiller hun også en kvinne som heter Inga.

- Jeg prøvde så mange ganger å overtale dem til å la meg hete Eva eller noe annet. Men de syntes Inga var morsommere, forteller playmaten.

PLAYBOY-DRONNINGA: Hugh Hefner poserer med Victoria etter at hun ble Playmate of the Year i 1997.Foto: SCANPIX/AP
Hele Norges coronakart