DEBATT

Berit Kjøll og NIF

Nok er nok, Esten!

Dette er fremstillinger som vi ikke kjenner oss igjen i, og sant å si trodde vi selv ikke Esten O. Sæther kunne lire av seg så mye på ett og samme brett.

FULL STØTTE: - Vi erklærer herved vår fulle støtte til idrettspresidenten og det sittende idrettsstyret, skriver innsenderne. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
FULL STØTTE: - Vi erklærer herved vår fulle støtte til idrettspresidenten og det sittende idrettsstyret, skriver innsenderne. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Vi må innrømme at det koker en smule i toppene våre nå, etter at vi leste kronikken «Idrettspresident Berit Kjøll i krise – Idretten rakner rundt henne», ført i pennen av Esten O. Sæther.

Dette er fremstillinger som vi ikke kjenner oss igjen i, og sant å si trodde vi selv ikke Esten O. Sæther kunne lire av seg så mye på ett og samme brett. Han dreper seriøsiteten og nyanseringen i potensielt viktige idrettspolitiske saker i sin ustoppelige og ensidige iver etter å «ta» idrettspresidenten. Det han gjør er direkte hemmende for den gode idrettspolitiske debatten rundt viktige temaer. Nå forsøker han også å presse idrettsstyret til å stille seg mot sin egen president.

Én ting er at de fleste av oss i sentral idrettsledelse har lært å alltid ta Esten O. Sæthers ordkløyveri med en stor klype salt, men det gjelder nødvendigvis ikke majoriteten av dem som leser disse kommentarene som publiseres av et av Norges største mediehus. Derfor er skadepotensialet for det som Dagbladets redaksjon tillater ham å gjøre veldig stort. Ligger det i det hele tatt noen form for redaksjonelt filter i Dagbladet før hans ord kommer på trykk?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer