KOMMENTARER

Plutselig sluknet Erna

Da de store partiene slumret i partilederdebatten, grep noen av småpartiene sjansen. Erna Solberg så ut som hun hadde lyst til å være på hjemmekontor.

PARTILEDERDEBATTEN: Det ble ampert under kveldens debatt. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Arendalsuka er avlyst, men noen sentrale arrangementer går som planlagt - skvist inn på én dag. Blant dem var partilederdebatten som naturlig nok fikk coronakrisa som viktigste tema. Partilederne skulle diskutere hvordan vi best kan møte smitte, ta vare på liv og helse og sikre folks arbeidsplasser. Her er dommen (terningkast under partilederne).

Erna Solberg (Høyre): Parerer Jonas Gahr Støres angrep i begynnelsen av debatten om åpningen for reise til utlandet med å peke på at Støre selv innrømmer det baserer seg på etterpåklokskap. Solberg har orden på tallene, men (bevisst?) utydelig på hvorfor det var rett å åpne. Som vanlig litt sur når hun får kritikk. Forsøker å få debatten om oljepakken og grønn omstilling inn på et bredere spor ved å trekke fram behov for omstilling og gründervirksomhet i stort. Litt tam forestilling.

Helt usynlig i store deler av debatten, men hun har jo hele folkets oppmerksomhet på regjeringens daglige pressekonferanser og lite å tjene på å hard retorikk.

Terningkast:

Jonas Gahr Støre (Arbeiderpartiet): Støre åpner debatten med et angrep på regjeringens håndtering av åpningen for reiser til utlandet - og satte fingeren på manglende testsentre ved grensen i midten av juli. Et relevant poeng som han turnerer godt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer