DEBATT

Statsbudsjettet

Ramnefjell bør sjekke hørselen

Hvis Ramnefjell tror Frp ser seg fornøyde med noen kroner i avgiftslettelser tar han feil. Vi har store forventninger til gjennomslag og kommer til å brøle enda høyere om det er det som skal til.

En ny rapport fra NHO viser at vi kan få over 7000 flere arbeidsplasser i Norge ved å fjerne sukkeravgiften og halvere alkohol- og tobakksavgiftene. Vi vil slutte å sponse Sverige og sikre arbeidsplasser og inntekter i Norge, skriver Sylvi Listhaug.
En ny rapport fra NHO viser at vi kan få over 7000 flere arbeidsplasser i Norge ved å fjerne sukkeravgiften og halvere alkohol- og tobakksavgiftene. Vi vil slutte å sponse Sverige og sikre arbeidsplasser og inntekter i Norge, skriver Sylvi Listhaug. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Hvis alt Dagbladets Geir Ramnefjell hørte fra Frp var et forsiktig brøl på budsjettdagen, bør han sjekke hørselen. Fremskrittspartiet er ikke et støtteparti for regjeringen, vi roper etter betydelige gjennomslag.

Hvert år taper vi tusenvis av arbeidsplasser til Sverige. En ny rapport fra NHO viser at vi kan få over 7000 flere arbeidsplasser i Norge ved å fjerne sukkeravgiften og halvere alkohol- og tobakksavgiftene. Vi vil slutte å sponse Sverige og sikre arbeidsplasser og inntekter i Norge.

Vi gikk ut av regjering for å få større, politiske gjennomslag. Det er sakene, ikke posisjonene som er viktige. Skal Høyre, KrF og Venstre ha flertall for budsjettet sitt må det gjøres betydelige endringer.

Frp's landsstyre har vært tydelige på hva som er viktig for oss: norske interesser skal settes i førersetet.

Vi vil bedre pensjonistenes kår og bekjempe ensomhet blant eldre. Bompengebelastningen skal ned, og satsingen på vei skal fortsette. Vi finner det også utrolig at regjeringen sender en ekstraregning til syke mennesker i form av økte egenandeler, samtidig som bistand og antall kvoteflyktninger skjermes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer