Slakter Mias Harem

- Kvinnesjåvinisme, fnyser Christer Falck mot programmet hvor 18 menn skal oppvarte fire kvinner. Harem-deltakerne innrømmer at de aldri ville vært med hvis kjønnsrollene var byttet om.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er fortsatt slik at det er mennene som skal jakte.

Hun håper at Harem kan være med på å snu folks oppfatning av kvinnen som den passive parten i sjekkinga. 39-åringen fnyser av menn som drømmer om den urørte og passive idealkvinnen.

- Da jeg var ung, gikk vi glipp av mye fordi vi skulle være pene piker. I dag er kvinner mye mindre bekymret for ryktet sitt. Vi driter i menn som mener det er uakseptabelt at kvinner har hatt mange sexpartnere, sier Mia som understreker at Harem likevel ikke skal handle om sex.

- Men hvis noen hopper til sengs med hverandre, er det ingenting å lage oppstyr om, fastslår hun.

TV3, Mia, Elisa, Karianne og de to siste Harems-kvinnene begynner nå arbeidet med å plukke ut 18 Harems-menn.

- Jeg håper ikke mennene er for redde for å bli dummet ut. Vi elsker jo menn, og lover at de også skal få det herlig. Hva har de å tape? Finnes det en bedre måte å markedsføre seg for alle Norges single kvinner, spør Mia.

TV3 søker fortsatt etter mannlige deltakere. Du kan melde deg på her.

SLIK VIL KVINNENE HA DET: TV3 presenterte den nye reality-serien med kvinnene lett henslengt i Harem-omgivelser. En innleid mannlig magedanser sto for kurtiseringa.
VIL SJEKKES: Elise Oftedal (venstre) og Karianne Jensen omkranser Mia Gundersen. - Det er jo deg, Mia, vi egentlig vil ha deit med, spøker Karianne.

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer