DEBATT

Coronapass:

Slipp gislene fri!

Et helt land holdes som gisler av et mindretall på ca. 8-9 prosent vaksinemotstandere. Og det med velsignelse av en regjering uten ryggrad.

TRYGT: Ved å bruke coronapasset for det det var ment som kunne vi møttes, ledd, spist og drukket. Vi kunne trygt ha fylt opp salene igjen, skriver Thomas Leikvoll. Foto: Privat

TRYGT: Ved å bruke coronapasset for det det var ment som kunne vi møttes, ledd, spist og drukket. Vi kunne trygt ha fylt opp salene igjen, skriver Thomas Leikvoll. Foto: Privat

Vis mer
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Jeg er forbanna. Og som komiker er det egentlig ikke det jeg skal være. Jeg burde vært der ute og spredd glede. Jeg burde hatt penger på kontoen min. Og det kunne jeg fint ha vært uten risiko for andre enn den uansvarlige gjengen idioter som fremdeles tror mer på ei venninne på Facebook enn på medisinske fakta.

Ja, jeg vet det er barnslig å kalle folk idioter. Men jeg er som sagt forbanna. Og da sier man høyt ting man mener som man ellers ville holdt for seg selv.

Men jeg, og mine venner i kultur og underholdning, blør penger. Og da har man lov å være sinna. Kompensasjon og stimuleringsmidler er flott. Hadde det fungert. Men personlig sitter jeg og venter på kompensasjon for kansellerte jobber før jul 2020, og enda flere stimuleringsmidler i system som trenerer, utsetter og med stadig nye krav til dokumentasjon, og totalt uforutsigbare tidsfrister. Da vil jeg heller jobbe.

Og dette kunne vært løst. Ved å bruke coronapasset for det det var ment som kunne vi møttes, ledd, spist og drukket. Vi kunne trygt ha fylt opp salene igjen. Men fordi man ikke ønsker å stigmatisere de Uansvarlige holder man helder resten av befolkningen som gisler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer