Sommerrock med 60-åringer

LONDON (Dagbladet): Rock er en kilde til å holde seg sånn passe feit og evig ung. Sommeren 2001 går det slag i slag: Dylan forrige uke, Neil Young i går, John Mayall i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Samtlige har et godt låt-utvalg å by på, og det er selve nøkkelen. Ingen sterke låter, ingen framtid, forklarer Mel Bush til avisa The Observer, konsertarrangør siden tidas første riff. «Nostalgi» er ingen god forklaring. Flere av disse artistene har holdt det gående med turneer de siste 25 åra. Ingen tid til å bli nostalgisk, hevder Bush. DAVID CROSBY (59) er ute under vignetten «CPR» (David Crosby/Jeff Pevar/James Raymond), Rockefeller 12. juli. BOB DYLAN (60) er den nye norgesvennen (iik!), og norske Dylan-fans er foreløpig ikke en truet art. ROD STEWART (56) gir fortsatt ut dårlige plater, og han stikker på turné når han er lei av å sole seg i glansen fra sitt blondineoppdrett. CARLOS SANTANA (54) har gitt veterantrenden ny næring. Lenge solgte han få plater, men har gjort utrolig god business live hele tida, forklarer Mel Bush.

ROLLING STONES har også studio- og turnéplaner, mens avhopper BILL WYMAN (64) koser seg med gamle r&b-kompiser som han besøkte Norge med 5. mai. CHARLIE WATTS (60) er fast trommis i Stones, men i fellesferien driver han med det han liker best, jazz - på en miniturné. BRYAN FERRY (55) har stablet originalbesetningen av Roxy Music (unntatt Brian Eno) på beina. Ny skive, turné og god omtale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer