KOMMENTARER

«Maskorama» på NRK

Total katastrofe

828 000 nordmenn så lørdagens premiere på «Maskorama». Trist at det skulle vise seg å være en total musikalsk katastrofe, da.

SPENT: Silje Nordnes er aktuell som er programleder i NRKs nyeste tilskudd til lørdagsunderholdning, «Maskorama». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Jeg hadde gledet meg, trommet sammen familien og funnet fram lørdagsgodtet. Tidligere i uka hadde jeg utforsket YouTube-klipp fra amerikanske «The Masked Singer» og falt nesten av hjemmekontorstolen da jeg hørte (og så!) T-Pains monsterhårete versjon av Queens «Don't Stop Me Now».

Forventningene var med andre ord skyhøye.

Masker er gøy!

Synging er gøy!

Dette kunne bli fantastisk!

Men vi var ikke langt inn i første episode av «Maskorama» før programleder Silje Nordnes demonstrerte hvor lavt lista lå hos NRKs nye lørdagssatsing. «Vikingen» hadde akkurat sunget Justin Biebers «All Around the World», og det var Jan Thomas' tur til å gjette.

- Jeg tror dette er Tshawe! erklærte Jan Thomas fornøyd.

- Du ser så forfjamset ut, Silje?

- Fra Karpe Diem? spurte Silje.

- Nei, fra Madcon! ropte Jan Thomas og Marion Ravn i kor.

Nå hentet riktignok Silje seg fint inn igjen etter å ha blandet noen av Norges aller største musikkstjerner, det er klart man blir forvirra med alle disse navnene svirrende omkring, men symbolverdien var der lell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer