Samliv

Avslører forhold: - Endelig

Det nyforelskede kjæresteparet forteller at de har funnet kjærligheten.

SAMMEN: Endelig kan de dele nyheten de begge har slitt med å holde inne. - Vi elsker hverandre, sier de i kor. Foto: Maria Moen Nordli
SAMMEN: Endelig kan de dele nyheten de begge har slitt med å holde inne. - Vi elsker hverandre, sier de i kor. Foto: Maria Moen Nordli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tine Kornelia Kløv (25) og Nicholas «Nikko» Løken (22) kan avsløre at de er kjærester.

- Vi har prøvd å holde det skjult, men det er skikkelig slitsomt å gå rundt å være mystisk. Ingen av oss er særlig hemmelighetsfulle, ler Kornelia.

Den tidligere «Farmen»-deltakeren avslører at de begge har kjent til hverandre i noen år. De ble først ordentlig kjent i desember, under finalefesten til fjorårets sesong av «Good Luck Guys». Nicholas har selv vært med i programmet, og er for mange kjent fra TikTok.

Første møte

Kornelia begynner å forklare at hun dro på festen til tross for å ikke kjenne så mange som var der, og Nicholas skyter inn at han bare måtte gå bort og bli kjent.

- Jeg ser henne stå der, og hun er jo veldig attraktiv, så jeg gikk bort for å slå av en prat. Så går tida bare, og plutselig har vi snakket i flere timer, forteller Nicholas.

Kjæresteparet forteller at ingen av dem egentlig var interessert i å flørte eller finne seg noen på den tida - faktisk hadde de begge bestemt seg for å bare fokusere på seg selv ei tid framover.

- Jeg drakk jo ikke, så jeg inviterte henne med på å spille shuffleboard og fortsette samtalen i stedet, fortsetter Nicholas.

Det ble den første daten. Siden har de knapt tilbrakt tid fra hverandre. Begge ler og ser varmt på hverandre når de mimrer tilbake på kvelden, som tross alt ikke er for altfor lenge siden.

- Det er jo litt sykt, men det hele føltes bare så naturlig. Vi er veldig like i måten vi er på, og han har jo nesten bodd hos meg siden. Vi har liksom «smeltet» sammen, forklarer Kornelia engasjert.

De to er så samstemte at de til enhver tid fullfører hverandres setninger – alle klisjeene man har hørt om kjærlighet kommer til syne i samtalen.

- Det føltes som om vi hadde kjent hverandre i hundre år, begynner Nicholas.

- Ja, det var som å henge med en bestevenn jeg har kjent kjempelenge, fortsetter Kornelia.

Møtt familiene

De har begge møtt hverandres familier, og begge var positivt overrasket over hvor godt de ble tatt imot.

- Jeg var livredd for at familien hans bare skulle tro jeg var en sånn typisk bimbo, men jeg ble skikkelig godt tatt imot, forteller Kornelia.

- Når ble dere egentlig kjærester?

- Vi har faktisk satt den første dagen som dato, ler Nicholas.

- Vi har jo vært sammen nesten hver dag siden, fortsetter Kornelia.

NY NETFLIX-SUKSESS: Den nye svenske Netflix-serien «Love & Anarchy» tar for seg forbudt kjærlighet på kontoret. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

- Viktig å tåle hverandre

De klarer knapt å ta øynene fra hverandre, og rommet er fylt av så mye omtanke og kjærlighet at det nærmest lyser. Det er viktig for dem begge å møtes på midten og anse hverandre som likeverdige samarbeidspartnere, framfor konkurrenter.

- Vi har jo noen mislykkede forhold bak oss, hvis ikke ville vi jo ikke vært her nå, men da har man jo lært seg hvordan man er og hva er triggere i et forhold for eksempel, forklarer Kornelia.

RYKTEFLOM: Da paret kom i matchende antrekk på NRJ Music Awards, begynte romanseryktene for fullt. Foto: Maria Moen Nordli
RYKTEFLOM: Da paret kom i matchende antrekk på NRJ Music Awards, begynte romanseryktene for fullt. Foto: Maria Moen Nordli Vis mer

- Har dere sagt at dere elsker hverandre?

- Ja det har vi, sier de i kor.

- Men jeg sa det først, poengterer Kornelia.

- Men jeg var den første som sa jeg var glad i henne, avbryter Nicholas.

Kornelia sier at hun ikke gadd og ikke ville holde noe tilbake.

- Jeg bestemte meg bare for å si det, fortsetter Kornelia.

- Og da svarte jeg «jeg også, jeg har tenkt på det lenge!», smiler Nicholas.