Hjemme alene:

Gjenskapte det ikoniske bildet

- Tusen takk for at du inviterte meg, din uekte mamma!

HJEMME ALENE: Catherine O'Hara og Macaulay Culkin gjenskapte rørende bildet. FOTO: NTB
HJEMME ALENE: Catherine O'Hara og Macaulay Culkin gjenskapte rørende bildet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er kanskje ikke til å tro, men det er over 30 år siden verden ble introdusert for lille Kevin McCallister og tyvene for aller første gang, i filmen «Hjemme alene».

Den underholdende (og ikke minst sjarmerende) filmen er blitt en klassiker siden den gang, og de færreste av oss kan kalle det ordentlig jul uten å ha sett på spetakkelet som oppstår når den lille gutten er hjemme alene - og pønsker ut oppfinnsomme feller for utspekulerte innbruddstyver.

Du er absolutt alt for meg

Macaulay Culkin (43), som hadde hovedrollen som Kevin, har vært kjent for «Hjemme alene»-filmene siden - og 1. desember ble han hyllet da han fikk egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Under seremonien hadde Culkin med seg samboeren og deres to sønner og det ble et rørende øyeblikk da han mottok prisen.

- Jeg vil takke Brenda. Du er absolutt alt for meg. Du er det beste mennesket jeg noensinne har møtt. Og etter at våre to sønner kom til verden, er du én av mine tre favorittpersoner, sa han, ifølge ABC News.

Macaulay Culkin og Brenda Song møttes da de begge spilte i Seth Greens «Changeland» i 2017, og er nå forlovet. Sammen har de barna Dakota (2), og lillebror Carson som ble født tidligere i år.

FAMILIE: Skuespillerparet deler ikke bilder av barna i sosiale medier. Men under utdelingen hadde de med begge barna. FOTO: NTB
FAMILIE: Skuespillerparet deler ikke bilder av barna i sosiale medier. Men under utdelingen hadde de med begge barna. FOTO: NTB Vis mer

- Jeg er stolt av deg

Men det var ikke bare familien som var til stede. Det var også Catherine O'Hara (69), som spilte moren til Culkin i de populære «Home Alone»-filmene.

- Tusen takk for at du inviterte meg til dette. Din uekte mamma som glemte deg alene hjemme, ikke bare én gang, men to ganger, spøkte hun.

- Jeg er så stolt av deg, sa hun til Culkin.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer
FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

Hvem som får en stjerne på den ærverdige Hollywood-gata, blir del bestemt av fans som nominerer kandidaten gjennom ulike kampanjer. Organisasjonen Hollywood Chamber of Commerce mottar hvert år om lag 300 forslag fra fanklubber og agenter. Bare et fåtall av disse ender opp med stjerne.

Culkins stjerne er nummer 2765 i rekken.