Duell: Fiat 500e vs. Smart fortwo cabriolet

Klarer du deg med kort rekkevidde, er dette kanskje de to kuleste på markedet

Sjarmtroll med korte ventelister.

SNERTNE: De er som skapt for et liv på strøm. Lette og strømgjerrige, men samtidig små batterier og begrenset rekkevidde. Men for byen er de perfekte. Foto: Jamieson Pothecary
SNERTNE: De er som skapt for et liv på strøm. Lette og strømgjerrige, men samtidig små batterier og begrenset rekkevidde. Men for byen er de perfekte. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De har korte ventelister og er til dels hyggelig priset. De er ikke for alle, men kan være perfekt hvis de passer kjøremønsteret.

Det er to ting som er avgjørende faktorer når du skal ha deg elbil: Rekkevidde og leveringstid. De som leverer på disse to punktene har en storselger i Norge.

Alt annet synes å ha svært liten betydning. Det ventes flere elbiler i nær fremtid. Audi e-tron og Jaguar i-Pace i den øverste prisskalaen og Hyundai Kona Electric i den andre, men vi vet foreløpig ikke noe sikkert om ventetider på disse.

Men klarer du deg med kort rekkevidde, åpner det seg muligheter. Dette er kanskje de to kuleste på markedet, og felles for de begge er at rekkevidden er omtrent så liten som når reservelampa på bilen din begynner å lyse.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

VI FEIRER 100 000 ABONNENTER! Les du også, nå kun 100 kroner for hele 2020.

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

TILGANG I HELE 2020*

VI FEIRER 100 000 ABONNENTER!

100 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP TILGANG I HELE 2020*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

TILGANG I HELE 2020* 100 kr til 1 jan 2021. Fornyes automatisk til 795,-/år

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED**

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

KJØP 1 MÅNED**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/mnd

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (99,-/måned). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.